Codename666 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Przeglądałem sobie oferty na wgcshop.com i zdziwiła mnie jedna sprawa, mianowicie to że repliki CA są droższe od G&P :roll: o co chodzi ? Na polskim rynku to właśnie G&P jest droższe od Classic Army. Czy "żółtkom" (sorry nie jestem rasistą nie mogłem znaleźć odpowiedniego słowa) coś się w główce poprzewracało ? Kto mi to wytłumaczy ? Sorry jeśli zaśmiecam, nie obrażę się jeśli temat pójdzie do kosza. Edited March 8, 2008 by Codename666 Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Czy "żółtkom" (sorry nie jestem rasistą nie mogłem znaleźć odpowiedniego słowa) Azjatom. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 No tak, sorki :roll: a co do mojego pytania ? Potrafisz odpowiedzieć ? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Po prostu mają inny cennik. Nam to jest na rękę, więc w czym masz problem? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Może dlatego, że CA ma hurtownię w Europie, a G&P nie :roll: Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Ja tam się cieszę, zamierzam sprowadzić M4A1 G&P boli mnie tylko brak gwarancji, no cóż jestem zielony i jak coś się posypie to będę sobie w brodę pluł :cry: http://www.wgcshop.com/?gclid=CPrmzMCL-ZECFREWEAodglCKoQ Czy to jest pełno wartościowe M4A1 G&P takie jak to ? http://asgshop.pl/produkt.php?id=1271 Żeby kontynuować temat może ktoś wytłumaczyć etapy sprowadzania ? (jakaś instrukcja :-P ) Ile wynosi cło, koszt przesyłki itd. ? Tak dla "zielonych" . Z góry dzięki :wink: Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Chcesz sprowadzić to podepnij sie pod zamówienie składane w"zagraniczne sklepy" Gwarancji nie masz(masz ale do HK nie będziesz chyba odsyłał) ale zawsze można podesłac do sklepu w PL no ale za jakąś cene Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts