korpek Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Co stosujecie do ochrony zębów? Maski są dość niewygodne i ciężko złożyć się do strzału. Może arafatka? Albo ochraniacz bokserski? Co polecicie, szczególnie do CQB? Link to post Share on other sites
de Villars Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Osobiście nie stosuję niczego, staram się tylko pamiętać, żeby się nie uśmiechać do wroga ;) Co prawda zakupiłem kiedyś ochraniacz na szczękę (bokserski), ale odczuwałem nosząc go spory dyskomfort. Wytrzymać w nim parę godzin to ponad moje siły... :-F Link to post Share on other sites
Lajon Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Maska neoprenowa? ( taka tylko na dolną część twarzy ) Takie coś http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1802 Edited March 9, 2008 by Lajon Link to post Share on other sites
korpek Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Czytałem, że google strasznie od niej parują. Link to post Share on other sites
Robson Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Aparaty różnego typu też odpadają, komunikacja z innymi członkami zespołu jest utrudniona dość mocno, a przez radio to już chyba nic nie byłoby słychać. Stosuję sposób przedmówcy, nigdy, ale to nigdy nie zacieszać do przeciwnika, jak mam gdzieś dynamicznie wejść (budynek, górka w lesie za którą może ktoś się czaić) to szybka "zdrowaśka", zaciskam zęby i biegiem ;) Edited March 9, 2008 by Robson Link to post Share on other sites
korpek Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Też tak do tej pory robilem, ale dzisiaj w lesie z okolo 10m. kawałek jedynki poszedł się... kochać. I tak sobie myśle, że w CQB z 1-2m może być bardzo nieciekawie :P. Link to post Share on other sites
Foka Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Poszukaj, temat wraca jak bumerang. Link to post Share on other sites
Recommended Posts