BARANIX Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 zepsul mi się uzi ingram ładuje kulkę i wpada ona do lufy ale spust jest lużny i nie mogę wystrzelić proszę o opis jak to naprawić :poddanie: Link to post Share on other sites
Westie Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) To Uzi czy Ingram, baranixie jeden?! Zdecyduj się, a jak się już zdecydujesz, to wyrzuć. :wink: Edited March 9, 2008 by Westie Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) To Uzi czy Ingram, baranixie jeden?! Zdecyduj się, a jak się już zdecydujesz, to wyrzuć. :wink: :wink: Co się dziwisz Westie, nadeszła przecież era UZIO_INGRAMÓW BESTSELLER z allegro strzelających na pińcet metruf z megawypaśnym osprzentem latarkom kolimatorem i laserem i wogóle fullbajer, a co lepszy sprzedawca to nawet tłumik dodaje!! Postrzela, wypierze, krowy na pole wyprowadzi, co chcesz. Nie jesteś na czasie ;) BARANIX ---> jedynym wyjściem jest oddanie guna do warsztatu. Warsztat ten nazywa się śmietnik. Nic więcej nie zrobisz. Edited April 6, 2008 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
Tabalugi Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ja miałem to samo gówno. Możesz spróbować coś przerobić. Ja sam sobie to przerabiałem i z 1 miesiąc dłużej chodził. Ale nie gwarantuje że tobie też będzie dłużej działać ;] Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts