mikadorus Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Witam, Mam problem z AUG a mianowicie- broń strzela na 20m i to jest ten max.. Trochę żałośnie jak na kulki 0,2g i 0,25g. (i na 0,2 i na 0,25 kulki lecą tak samo). Jeszcze tydzień- 2 temu wszystko ok było. Jakieś propozycje? Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Dokręć płytkę oddzielającą baterię od GB. Sprawdź również czy jest tam kawałek gąbki, czy czego co dopycha GB. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 płytkę dokręcałem. Żadnej gąbki nie zauważyłem ale jutro zobaczę jak będzie działać z jakimkolwiek "dociskaczem". Czy może być to wina kulek P&J? Bo nie wiem jak teraz ale z 0,25 G&P/G leciały jak marzenie do tych kilkudziesięciu m. Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Sprawdź na lepszych kulkach - raz tylko wsadziłem kulki PJ do TM-owego AK i drugi raz tego błędu nie zrobię. Rozrzut 2x większy niż na Guarderach czy TM, zasięg też mniejszy (kulki tej samej masy). Do tego notoryczne zacięcia w midcapach. Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Miałem podobny problem. Jak go rozwiązać znajdziesz tutaj: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=42095 opcja szukaj czyni cuda :) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Włożyłem do środka kawałek szmaty i działa elegancko. Dzięki chłopaki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts