Wojtek96 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kupilem XM177 DE. Ma troche sredni zasieg na kulkach 0.20 bez HU, kiedy wlaczam HU to znowu leci w dol po 4-5 metrowym locie. Ponoc na to pomaga wymiana gumki(wszyscy co maja made in china tak robia) Hop-up. Chcialbym tam pogrzebac, ale boje sie ze nie zloze ponownie, bo duzo srubek. Czy moglby ktos zamiescic jakas instrukcje obrazkowa lub napisac dokladnie jak dostac sie do komory HU/lufy krok po kroku? Przy okazji wymienilbym lufe na precke(strzelam kulkami precyzyjnymi 0.2). P.S- Osz kurde-przepraszam za brak jezyczkow, czasami bledy otro., po prostu mam zrabana klawiature. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :cry: Quote Link to post Share on other sites
Wicus Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 patrz jak w prawdziwym karabinie wiesz gdzie wypadaja luski ?? hmm jak tak to otwoz to cos a jak dalej nie wiesz to wysylam filmik ten koles ci pokaze : http://download.airsoftguns.pl/filmy/m83.wmv to jest filmik jak ci nie dziala to : http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...BESTSELLER.html pomoglem ??heh Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 W tej replice gumka hop up to wymysł chińczyków (robiony z krowiego łajna) i nigdzie nie kupisz kompatybilnej gumki. Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 To tam jest Hop-up??? Pewnie "nieregulowany". Słuchaj widziałem HU w takiej replice... NIE MA GO! Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Jeżeli to coś w stylu M83 DE to jest tam HU i o dziwo czasem całkiem całkiem działa. Wymieniac gumy nie ma sensu kwestia sprawdzenia czy z oryginalną wszystko jest OK. Mam tą "replikę" dobre 3,5 roku i dziąła o dziwo ;) Ale bawi się nią czasem mój syn 3 letni ;) Przy okazji jakby ktos miął taką rozwaloną to z chęcią przyjme za piwo odkręcaną końcówkę lufy w miejsce której można wkręcić tłumik z zestawu. Jak ktos byłby tak dobry to proszę o info tu albo na PW (niestety mi gdzieś się zaposiała lufa ;) ) Tak wygląda aktualnie ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) To nie jest przypadkiem jeden z shit-elektryków? Jeśli tak to może jest na odwrót niż myślałeś Wojtek i gdy masz włączonego hopa to zasięg jest średni, a kulki spadają po 4-5 metrach gdy go wyłączysz? PS - sprawdź zasięg na 0.12 ;). EDIT: Lool, teraz zobaczyłem z kiedy jest ten temat xD. Edited August 18, 2008 by Bajeczny1990 Quote Link to post Share on other sites
reactor4600 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 HAAH mistrzu też na początku miałem tą replikę i co shit jak h*j ale powiem szczerze wytrzymala w stosunku do innych shitow kumple mieli rozne m16 m4 shotguny itp to xm wytzymal najdluzej ale o kupno gumki to nie masz co marzyc :wink: tam jest jakas dziwna komra (o lie i jest) Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Nie jest to taki szajs jeżeli chodzi o cqb- przynajmniej nikomu nie zrobisz krzywdy z taką prędkością wylotową i nawet celne toto. Jeżeli chodzi o zasięg co prawda nie jest imponujący ale była to moja 1st replika (lepsza) jaką miałem okazję strzelac i było całkiem przyjemnie. Magazynek low cap co prawda się skisił (upadł na cegły) i gan został przemalowany na różowo i oddany kumplowi na urodziny. Jeżeli chodzi o mit z baterią- jeszcze nigdy nie musiałem jej ponownie ładowac :-o Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ja ma to CÓDO bo jestem zielony .. I kolejny raz pytam ? Nie nawidze w tym chincolu RĄCZKI TRANSPORTOWEJ Oplaca sie kolimator albo celownik mechaniczny kupic ? Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Myślałem, że to oczywiste ale... Dobry kolimator kupisz w cenie około 150 zł, a wątpię, żebyś chciał optyką podwajać wartość repliki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts