Berserker Posted December 25, 2003 Report Share Posted December 25, 2003 pisze bo chciałbym sobie kupić tą berettke a właściwie nic o niej nie wiem jakie ma parametry , jakie są dostępne wersje kolorystyczne ? Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 Sprawdzałeś w zagranicznych sklepach internetowych: redwolfairsoft airsoftextreme itd.Poszukaj w linkach na asg.pl 8) Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 29, 2003 Author Report Share Posted December 29, 2003 szukałem i znalazłem na http://www.safarasoftair.com/ ta berette tyle że nie ma tam zadnych danych na jej temat a na zdjęciu jest srebrna a nie widzi mnie się taka wersja , czarna była by spoko :) Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 A cóż to za sklep???Słuchaj z www.redwolfairsoft.com jest możliwość ściągnięcia za pośrednictwem military.pl Tam masz też dane tego gun'a, po angielsku oczywiście.Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 30, 2003 Author Report Share Posted December 30, 2003 na redwolfie kosztuje 110$ to bedzie około 440 zł zalezy jak stoi dolar w takim razie ile kosztuje sprowadzenie go za posrednictwem military.pl ? nie chciałbym sie zdziwić przy odbiorze :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 A nie prościej jest zadzwonić do military.pl i się zapytać??? Myślenie nie boli. Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 ściągnij z redwolfa przez military.pl albo pojedź do włoch i kup w san marino za niewielką cene ;) Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 30, 2003 Author Report Share Posted December 30, 2003 widze że jednak myślenie boli bo gdybym sie zapytał to bym sie niczego nie dowiedział :) pozdro dla dorotki a nie chce mi sie czekac do wakacji zeby kupic guna we włoszech a tak swoja droga to całkiem niezły jest mp5k maruzena na gaz i w całkiem rozsądnej cenie Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 No jakto nie odpowie? Napisz do nich a military Ci ladnie napisze dokladnie ile Cie to bedzie kosztowac i kiedy sie spodziewac paczki w Polsce :) Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 No jakto nie odpowie? Napisz do nich a military Ci ladnie napisze dokladnie ile Cie to bedzie kosztowac i kiedy sie spodziewac paczki w Polsce :) Polecam ww. sposób - ja i ludzie z mojego klanu pytali się tam o parę rzeczy (niekoniecznie telefonicznie, także mailowo) i zawsze otrzymywali wyczerpujące odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 I jeszcze jedno: Ktoś tu w dziale Sprężynowe pisał ostatnio, że sprowadza sobie jakieś sprężynowe m-16 od TM z RedWolfa za pośrednictwem Military.pl. Tam kosztuje 85,5$, a Military policzyło mu za to bodajże 460zł. Chcesz, to poprzeliczaj sobie w ten sposób - powinieneś otrzymać "cenę orientacyjną". Ale i tak najlepiej zadzwonić albo napisać maila. Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 31, 2003 Author Report Share Posted December 31, 2003 hehehehe rozwalili mnie ci kolesie z military beretta 93r II - 800zł a beretta 93r I - 1070 zł , ciekawie tym bardziej że nie wiem czy to jest cena z dodatkowym magazynkiem czy bez bo taka pytałem bo jak nie to sie naprawde opłaca hehe a za mp5k od maruzena 990zł spotkanie z brutalną rzeczywistoscia bywa niemiłe hehe koniec marzen o gunie z opcja auto :? Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 31, 2003 Report Share Posted December 31, 2003 boze a samemu se nie mozesz zamowic? z przesylka express ( a mozna taniej wyjdzie ci 600-700zl) Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted January 1, 2004 Author Report Share Posted January 1, 2004 rzeczywiście ale mi powiedziałeś tylko że zapomniałes jeszcze o cle a przesyłka i tak byłaby droga Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted January 1, 2004 Report Share Posted January 1, 2004 jak juz kilka razy zamawialem tak mnie jeszcze nigdy nie zlapali (wgc polecam) , i spokojnie mozesz poprosic zeby na wszelki wypadek dali 30% ceny na fakturze wtedy nawet jak zlapia to duzo nie zaplacisz. Przesylke wliczylem. Pozdrawiam. a przez samego redwolfa (maja drozsza przesylke z tego co zobaczylem niz wgc) sprowadzenie wyjdzie : 1 Beretta M93R II G-KSCX001-V2 $110.00 1 $110.00 2 KSC M93RII 38rd Magazine KSC-MAG-M93RII $41.00 1 $41.00 Discount Price $141.94 Shipping Price $60.17 Total Price $202.11 +ewentualne clo (nie wiem jak juz gdzies pisalem moze to tylko ja mam farta) - na wgc jak damy 30% ceny to da nam okolo 50zl (potworne!! :lol: ) , a na wgc przesylka bedzie jakies 10$ taniej w wgc wiec w sumie zaplacisz okolo 750-800 zl za beretke z magazynkiem. liczac ze military tez cos chce zarobic mysle ze podali ci cene bez magazynka ;-) Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 bo jak nie to sie naprawde opłaca hehe a za mp5k od maruzena 990zł Ja mam nieco inny pomysł: jeśli chcesz wykładać 990zł na gazowe MP5K, to czy nie lepiej kupić w tej samej cenie elektryczne MP5K? :lol: 8) Just a thought :lol: Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 No myślę, że nawet by się to bardziej opłacało bo potem będziesz płakał jak będziesz widział jak Ci gaz schodzi :) Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted January 2, 2004 Author Report Share Posted January 2, 2004 chodzilo mi o to że się wogóle nie opłaca bo biorac pod uwagę elektryka to gazowa mp5k wysiada Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 Co racja, to racja :lol: :lol: :lol: A elektryczne MP5K, szczególnie w wersji PDW (której notabene sam używam), szczerze polecam, ale to tylko takie wtrącenie do tematu :lol: Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted January 4, 2004 Author Report Share Posted January 4, 2004 nawiązując do tematu czym różni sie beretta m93r II od beretty m93r I wiem , że i jest wyprodukowana w japoni a II bodajrze w tajwanie czym one sie róznią? Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 Ceną? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted January 13, 2004 Author Report Share Posted January 13, 2004 to napewno ale chodziło mi o wytrzymałość guna , a swoją droga znalazłem tez berette M93R z HI -TECU 89$ to nie wiele tylko ,że nie ma hop -upu :? Quote Link to post Share on other sites
Grzechu90 Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 Witam Wersja I posiada tryb ognia ciągłego, seria po 3 kulki i strzał pojedynczy a wersja II tylko seria po trzy i strzał pojedynczy . Poza tym Model 93rI jest przystosowany do używania TOP GAS-u. Informacjie te wyczytałem na stronie "Redwolfa" :evil: Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 kolega Berserker ma racje w kwestii kurtz'ów: gazowy jest zdecydowanie lepszy od elektrycznego (ahh ten odgłos...no i osiągi, moc i zasięg są duuuużo lepsze w gazówce) ale nie zgadzam sie co do ceny: na rewolfie widziałem cene tego guna jakieś 160$, a dodatkowy mag 49$, jeśli by przez military.pl ściągać, to było by drożej, bo kolesie też chcą zarobić :/ z endochoji-jp gazowy kurtz wraz z przesyłką, wyniósł mi 600 zyla z małym hakiem pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 A cóż to za sklep???Słuchaj z www.redwolfairsoft.com jest możliwość ściągnięcia za pośrednictwem military.pl Tam masz też dane tego gun'a, po angielsku oczywiście.Pozdrawiam hmm, dane moze i sa, szkoda tylko ze zmyslone :P to co tam masz napisane(chodzi mi o predkosc poczatkowa kulki) to nic innego jak jedna wielka sciema Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts