Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No jakto nie odpowie? Napisz do nich a military Ci ladnie napisze dokladnie ile Cie to bedzie kosztowac i kiedy sie spodziewac paczki w Polsce :)

Polecam ww. sposób - ja i ludzie z mojego klanu pytali się tam o parę rzeczy (niekoniecznie telefonicznie, także mailowo) i zawsze otrzymywali wyczerpujące odpowiedzi.

I jeszcze jedno:

Ktoś tu w dziale Sprężynowe pisał ostatnio, że sprowadza sobie jakieś sprężynowe m-16 od TM z RedWolfa za pośrednictwem Military.pl.

Tam kosztuje 85,5$, a Military policzyło mu za to bodajże 460zł. Chcesz, to poprzeliczaj sobie w ten sposób - powinieneś otrzymać "cenę orientacyjną".

Ale i tak najlepiej zadzwonić albo napisać maila.

hehehehe rozwalili mnie ci kolesie z military beretta 93r II - 800zł a beretta 93r I - 1070 zł , ciekawie tym bardziej że nie wiem czy to jest cena z dodatkowym magazynkiem czy bez bo taka pytałem bo jak nie to sie naprawde opłaca hehe a za mp5k od maruzena 990zł spotkanie z brutalną rzeczywistoscia bywa niemiłe hehe koniec marzen o gunie z opcja auto :?

jak juz kilka razy zamawialem tak mnie jeszcze nigdy nie zlapali (wgc polecam) , i spokojnie mozesz poprosic zeby na wszelki wypadek dali 30% ceny na fakturze wtedy nawet jak zlapia to duzo nie zaplacisz. Przesylke wliczylem. Pozdrawiam.

a przez samego redwolfa (maja drozsza przesylke z tego co zobaczylem niz wgc) sprowadzenie wyjdzie :

1 Beretta M93R II G-KSCX001-V2 $110.00 1 $110.00

2 KSC M93RII 38rd Magazine KSC-MAG-M93RII $41.00 1 $41.00

Discount Price $141.94

Shipping Price $60.17

Total Price $202.11

+ewentualne clo (nie wiem jak juz gdzies pisalem moze to tylko ja mam farta) - na wgc jak damy 30% ceny to da nam okolo 50zl (potworne!! :lol: ) , a na wgc przesylka bedzie jakies 10$ taniej w wgc wiec w sumie zaplacisz okolo 750-800 zl za beretke z magazynkiem.

liczac ze military tez cos chce zarobic mysle ze podali ci cene bez magazynka ;-)

• 2 weeks later...

kolega Berserker ma racje w kwestii kurtz'ów: gazowy jest zdecydowanie lepszy od elektrycznego (ahh ten odgłos...no i osiągi, moc i zasięg są duuuużo lepsze w gazówce) ale nie zgadzam sie co do ceny: na rewolfie widziałem cene tego guna jakieś 160$, a dodatkowy mag 49$, jeśli by przez military.pl ściągać, to było by drożej, bo kolesie też chcą zarobić :/ z endochoji-jp gazowy kurtz wraz z przesyłką, wyniósł mi 600 zyla z małym hakiem

pozdrawiam

A cóż to za sklep???Słuchaj z www.redwolfairsoft.com jest możliwość ściągnięcia za pośrednictwem military.pl Tam masz też dane tego gun'a, po angielsku oczywiście.Pozdrawiam

hmm, dane moze i sa, szkoda tylko ze zmyslone :P to co tam masz napisane(chodzi mi o predkosc poczatkowa kulki) to nic innego jak jedna wielka sciema