Silverquick Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Witam Chcialbym kupic solidny czarny kombinezon,na wzor tych ktore sa uzywane przez jednostki AT/CT. Niestety nie znam sie calkowice i prosze was o pomoc. Jakie firmy robia profesjonalne kombinezony ??? Jesli znacie to powiedzcie jakie jednostki w jakich chodza kombinezonach ??? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Kombinezony firmy NFM - z tego co wiem dobra jakość i nie jest to sprzęt, za który będziesz musiał wybulić grube tysiące i miesiącami szukać kogoś, kto Ci to sprzeda :) Ogólnie zerknij na www.specops.pl. Na forum możesz też dopytać się o polskie kombinezony AT1 i AT2. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Kombinezony firmy NFM - z tego co wiem dobra jakość i nie jest to sprzęt, za który będziesz musiał wybulić grube tysiące i miesiącami szukać kogoś, kto Ci to sprzeda :) Ogólnie zerknij na www.specops.pl. Na forum możesz też dopytać się o polskie kombinezony AT1 i AT2. Kombinezony NFMu są warte 1700zł ;-) Kiedyś można było kupić okazjonalnie po 300zł dwie sztuki (z czego raczyłem skorzystać :P) A tu foto w użyciu UKS ;) @Silver - generalnie szukaj po hasłami: AT1, AT2, AT3, Plamiak http://specops.pl/forum/topics45/kombinezo...60c01095a#25846 BA ma co jakiś czas dojście do nich ;) Edited March 23, 2008 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 NFM, jeśli lubisz to plamiak, AT2 odradzam, AT3 warto. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 AT2 odradzam dlaczego? ja mam i jest OK. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Z wymienionych wyżej ma nacieńszy i najdelikatniejszy materiał, nie pasują mi zamki błyskawiczne i kiepski kaptur. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts