Foka Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nie, z tego IP wypowiada się tylko jeden użytkownik. Telewizja Kablowa Kamienna Góra :) http://tvkg.net/ Quote Link to post Share on other sites
cycu16 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 NavySeal z CBŚ żeś się urwął :wink: Centralne Biuro Śledcze ->(świrów) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 A najnowszy model beryla to wz 2004 z bocznymi szynami RIS oraz z dolną i górną szyna RISPowiem Ci w sekrecie, że nie jest to żaden Beryl wz.2004, ale kiedyś, gdy miałem napisać coś na jego temat, to roboczo przyjąłem sobie taką nazwę (FB miała na MSPO 2004 tabliczkę z podpisem Karabin szturmowy wz.2003 Beryl) i tak już zostało (nawet konkurencja to podchwyciła). Poza tym nie ma on szyn RIS, a MIL-STD-1913 (Picatinny) :wink: On mi bardzo ale to bardzo wyklnął tą broń ż już nie wspomne o granatniku PALLAD-D wz 83Akurat na Pallada-D to raczej nie narzekano. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Przecena inetu i odrazu co się dzieje. Mówimy TAK drogiemu inetowi 8) Quote Link to post Share on other sites
cycu16 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 aaaahaaaaa o takie jajca z tym Berylcem "wz 2004" dziex remov a z tym pallad-D to rużne chodzą ploty (zresztą o grantnikach sie nie wypowiadam bo niezbyt mnie intresują wogóle to nie znam sie na nich :?) ________ saper myli się dwa razy raz z żoną :twisted:a raz z bombą :cry: Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 O Berylach też gówno wiesz, a się wypowiadasz. Brak konsekwencji... Quote Link to post Share on other sites
cycu16 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 hahahaha :wink: ja widze że ty nic nie wypowiedziałes się o nim także zamknij sie i siedż cicho dobra :!: :!: :!: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Cycu to nie jest forum dla idiotow wiec niestety bedzies zmusial odejsc. Watek zamykam bo mnie drazni juz. Nominuje cyca do nagrody Wzorzec Kretyna roku 2005. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Cycu... Poproś Św. Mikołaja o słowniczek ortograficzny... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Cycu... Poproś Św. Mikołaja o słowniczek ortograficzny... :lol: on już nie usłyszy. A zeby nie było OT pytanie do REMOV'A ile w polsce opracowano karabinków w ukladzie bezkolbowym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts