Holman Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) Buhhahahaha niewazne ze rok minal. Rada musi byc :lol: Link to post Share on other sites
Kuba Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "A na forum trza se posty ponabijac nie?" - jak powiedziałby Ferdziu Kiepski, broniąć "A". Pozdrawiam KZ Link to post Share on other sites
Dumek Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Holman, ostatnio jakaś taka mania odkopywania wątków-dinozaurów. :) Do Styp- ja na twoim miejscu wybrał bym orginał szczególnie jeśli zależy ci na odwzorowywaniu jakiejś jednostki a poza tym jest trwalszy i z pewnością będzie ci dłużej służył i satysfakcja ,że ma się ten kawał żelastwa na głowie :) Jeżeli już, to kawał tworzywa sztucznego. :P EDIT: SCHMIDT!!! Znowu mnie ubiegli. Link to post Share on other sites
Recommended Posts