Wit Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Szanowni ..., wczoraj, w pociągu relacji Warszawa - Berlin, znalazłem "Magazyn Pokładowy" iC PKP Intercity "W podróży" kwiecień 2008 (11). Na stronach 60 - 61 tegoż magazynu, w dziale Rekreacja zamieszczono artykuł autorstwa Przemysława Molika zatytułowany "Zabawa w komandosów". Jak się zapewne domyślacie, artykuł ten opisuje airsoft. Nie chcę komentować treści, która w swej istocie ma wydźwięk pozytywny. Nie znalazłem adresu internetowego do tego wydawnictwa i nie wiem, jak mógłbym przekazać treść tego artykułu. Mogę co najwyżej wysłać skan do zainteresowanych lub do Redakcji. Pozdrawiam W Link to post Share on other sites
PUPI Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Wydawcą jest Kolejowa Oficyna Wydawnicza "W podróży" kwiecień 2008 (11) (PDF) Edited April 3, 2008 by PUPI Link to post Share on other sites
Foka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Fajnie, ale o tym co napisali na stronach 50-52 to juz nie wspomniałeś :twisted: Link to post Share on other sites
Wit Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Czyżby narcyzm przez Ciebie przemawiał? ;) Link to post Share on other sites
Yarpen Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Fajnie, ale o tym co napisali na stronach 50-52 to juz nie wspomniałeś :twisted: Własnie skończyłem czytać (oba artykuły :mrgreen: ). W tym o AS kilka "standartowych" błędów. Link to post Share on other sites
yogurt Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Foka a może powinieneś mieć taki podpis : "Co robić, gdy spotka się fokę? – Nie zbliżaj się do foki i nigdy nie próbuj jej ani dotykać, ani łapać! Pamiętaj – foka jest dzikim zwierzęciem, które może być bardzo agresywne i dotkliwie pogryźć." A artykuł o AS całkiem całkiem. Edited April 3, 2008 by yogurt Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Dobrze, że powoli zaczynają o nas pisać, byle by tylko, pomijając te standartowe błędy, przedstawiali to hobby we właściwym i rzetelnym świetle. Link to post Share on other sites
hichel Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Całkiem sympatyczny artykuł :) Aczkolwiek z tym 200 zł pojechali po bandzie :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts