luke Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (edited) Witam, zakupiłem od klegi M4 A1 firmy BOYI (za 20 zł :) ). Jest to "tania replika", jakoże nie znam się na tuningu broni piszę z pytaniem, czy jest możliwość zrobienia coś z tą repliką ? Coś takiego, żebym nawet mógł się z nią strzelać :P :D. Jeżeli tak, to jak ? :D. Zgóry dziekuję za odpowiedzi. :) Link do repliki. Edited April 5, 2008 by luke Quote Link to post Share on other sites
zagg Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 określ się co jest z tą repliką że piszesz "żebym mógł się nawet strzelać"?? i w ogóle kto kupuje replikę za 20zł:]?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Kolego Luke, proszę! Zapoznaj się z forum, to nie miejsce na takie pytanie ponieważ to nie jest ten dział! Jest pod forum zajmujące sie tuningiem tanich replik. P.S. Z tym gnatem nie wiele zrobisz. Quote Link to post Share on other sites
luke Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 Kolego Luke, proszę! Zapoznaj się z forum, to nie miejsce na takie pytanie ponieważ to nie jest ten dział! Jest pod forum zajmujące sie tuningiem tanich replik. P.S. Z tym gnatem nie wiele zrobisz. Wiem, przepraszam bardzo że nie poszukałem lepiej :(. Można przenieśc do prawidłowego działu ? Broń jest sprawna to kolega sprzedał mi juą za 20 zł. Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Prawda jest taka, że ta broń od nowości nie jest sprawna :) Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Prawda jest taka, że ta broń od nowości nie jest sprawna :) :wink: :wink: masz całkowitą racje Quote Link to post Share on other sites
Michau320 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ja mam tą "replikę" i potrzebuję małej pomocy. Jak zauważyłem plastikowy gearbox to mnie krew zalała, ale nie o to chodzi. Chciałbym się dowiedzieć, jak zamontować spust z powrotem bo przy otwieraniu plastikowego shitu wystrzeliło mi gdzieś i nie wiem jak to mam zamocować. Quote Link to post Share on other sites
TivIs Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Potrzebuję pomocy,dziś mojemu bratu przyszedł ten sam Karabin co kupił założyciel wątku,wszystko fajnie wsadzam magazynek i po prostu nie moge go wsadzić wypada mi po prostu -_- Quote Link to post Share on other sites
wiedzmin1994 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) Osobiście odesłałbym sprzedającemu i ubiegałbym o odzyskanie kwoty wyrzuconej w zakup tego czegoś (najlepiej byłoby pojechać osobiście). Wszystko zależy, gdzie kupiłeś tę zabawkę. Edited November 15, 2011 by wiedzmin1994 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts