Butu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Dostałem dziś od znajomego oryginalną laskę BW. Ma ktoś info o tym fancie? Link to post Share on other sites
Adi.K Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) To taka laska dla kulawych czy bardziej lanserska dla starych wiekiem oficerów? Edited April 13, 2008 by Adrian"ADi"Krysztofiak Link to post Share on other sites
AWR_sowiet Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Chyba raczej lanserska :P Link to post Share on other sites
Kantek Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Kiedyś widziałem laskę w wersji full-wypas (zdobienia itp) która jest ponoć tradycyjnym prezentem dla odchodzących na emeryturę oficerów BW. Ale chyba była zbyt full-wypaśna żeby się nadawała do codziennego użytku. Niestety za bardzo jej nie pamiętam. Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 No jeśli kontrakt jest to orginał. Wydawany pewnie osobom opuszczającym szpitale wojskowe po leczeniu. Nie mogę sobie wyobrazić innego zastosowania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts