Tomkower Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Tak Dla wiadomości ogółu, to gdzie w ogóle najbardziej by się opłacało. W wypadku jak ktoś by się uparł jechać po zakup broni i przypuśćmy ekwipunku. To do jakiego kraju najlepiej sie pofatygować w czasie obecnym kiedy jeszcze nie jesteśmy w Uni. Jak jest z rozprzestrzenianiem sie planu modyfikacji karabinków na semi. Czy jak wejdziemy do Uni to myślicie, że nas to równierz czeka. Jakie są cła za takie zabawki przy założeniu że sprowadzamy całkiem legalnie i czy opyla się sprowadzać np. tylko jedną sztukę. Tyle z moich próźb. Piszcie dla dobra ogółu czytających Forum. Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 tutaj jest o opłatach celnych: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=2360 Quote Link to post Share on other sites
firelord Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 ja polecam robić zakupy w San Marino. To państwo z bodajże najniższymi podatkami świata a co za tym idzie z tanimi ASGami i innymi rzeczami. Gaziaka takiego co na militariach kosztuje 200 zł tu możesz dostać za 20 euro. (Sklep z ASG znajduje się obok ratusza miejskiego) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Firelord zerknij no na kurs euro. W czasach kiedy wszyscy sie rzucali na San Marino mielismy euro za jakies 4 zl, teraz ta wartosc oscyluje w granicach 4.90. I jak w chwili obecnej obziorasz cennik safary to widzisz, ze oszczednosc jest znaaaczni emniejsza niz drzewiej... Quote Link to post Share on other sites
firelord Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 http://military.pl/s/m/ST116.html - ten pistolet widziałem za 20 obecnie euro kosztuje 4,60 a nie 4,90 co daje 20 * 4,60 = 92 złote. Faktycznie jechać tylko po to nie opłaca się ale jeżeli będziesz we Włoszech to warto zboczyć troche z drogi i kupić guna 2x taniej. Ja właśnie tam nabyłem pierwszego pożądnego guna i jestem bardzo zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
domymel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Czy morzna kupic cos ciekawego w IT Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 W San Marino jest o tyle ciekawa sprawa, ze mozemy placic tam w prawie wzszystkich walutach swiata :) Koniaki Napoleonskie kupione za polskie złotówki, nie trzeba sie babrac z wymianą na Euro. Pozdrawiam Sir Quote Link to post Share on other sites
krzyfu Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Nowy w irlandii. Na razie skromnie ale... www.jokersofairsoft.ie Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 spójrz na daty poprzednich postów... i zwracaj uwagę na przyszłość Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts