Dacil Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Prosił bym opinie G&P - Stubby Killer G&P Stubby Killer Jesli ktoś posiada lub ma jakies zdanie na temat tej repliki- sprecyzowane na niezadodność i jakoś wykonania pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Jakość wykonania pewnie jak w każdej innej emce G&P czyli dobra. W zasadzie jeśli komuś pasuje wygląd to nie ma problemu, emka jak każda inna G&P Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ...Poza tym że ma maciupcią lufę i trochę gorzej z celnością. Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Nie trochę, tylko sporo i mniej fps. Lufy <20 cm daja już dośc gwałtowny spadek. Generalnie warto tę replike kupić, bo jest tania w stosunku do wypasu - RIS, chwyt, body itd. Ale żeby korzsytać z niej jak ze zwykłej repliki to by trzeba wstawic lufę 227mm i schować ją w tłumiku. Ja mam body Zombie i ten chwyt i jakośc wykonania jest bardzo dobra. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Jest jeszcze wersja z kolba special force. Jak dla mnie praktyczniejsza.. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Jak długa jest w nim lufa? prawdopodobnie kupię sobie eMkę długą z GnP i ten front i będę sobie zmieniał w zależności od strzelanki ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 wersja z kolba special force...dla mnie praktyczniejsza Dlaczego..? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Bo możesz sobie wyregulować dla siebie xD Choć trzeba przyznać że G&P robi najbardziej gówniane kolby special force jakie znam xD Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) Pamiętaj, że ta maleńka kolba jest krótsza od kolby SF w pozycji złożonej a stubby z racji swych wymiarów jest predysponowany bardziej na broń "boczną" dla np. snajpera, gdy armate ma na plecach lub postanowi ją zostawić i pograsować po budynku... Nie musisz wówczas specjalnie skłądać się do celowania a rozłożona kolba typu SF tylko by przeszkadzała. Ja mam takie maleństwo ale CA ( M15A4 compact ) właśnie ze stałą, maleńką kolbą bo SF dla niej jest niepraktyczne - oczywiście moim skromnym zdaniem. ;-) P.S. pirat: jeśli masz na myśli chwyt pistoletowy typu SPR to faktycznie bardzo dobry ale tylko dla strzelców praworęcznych bo wyprofilowany pod prawą dłoń. Pozdrawiam, Lambert Edited September 14, 2008 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts