kwadrat005 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Jaki rodzaj zawieszenia stosuje armia US ? Nie mam zdjecia na ktorym to dobrze widac , ale wyglada to jakby bron trzymała sie na jednym pasku , zwisa luzno z przodu bądz z boku. Najczesciej widuje to przy rodzinie M ale czy da sie dostac gdzies w polsce takie zawieszenie do G36C ? Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Armia US nie używa G36, więc o co chodzi w tym pytaniu? Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Armia US nie używa G36, więc o co chodzi w tym pytaniu? ehh no tak ... Pytanie 1 : jakie to zawieszenie Pytanie 2 : czy mozna dostac takie / ew. przerobic je na G36C Jaśniej sie nie da Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Może po prostu chodzi o zwykły pas jednopunktowy? :) Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Może po prostu chodzi o zwykły pas jednopunktowy? :) chodzi o takie jakie ma ten pierwszy od lewej Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) o rozmiar zdjęcia to powala. nic tam nie widac może to być nawet rozpinana trójpunktówka. Edited April 28, 2008 by Flame Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Dobra, starczy. http://www.csmgear.com/cgi-bin/imcart/disp...ce=&status= Chińczaki podrabiają, ale bez MASHa tylko na jakiejś klamerce z odlewu. Firmę polecam, dobre rzeczy robi (np krowie ogony), parę z nich bardzo się rozpowszechniło (np. wich wzór odzysku). Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Catch czy takie jak posiada ten gostek http://img91.imageshack.us/img91/6066/dsc03691so3.jpg to takie jakie podałes w linku ? Ciezko znalesc dobre zdjecie z takim zawieszeniem. Dziękować . Edited April 28, 2008 by Królik Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Nie, nie wiem co ten chudy chłopiec ma za pas do tej empi. Ja ci pokazałem dobry pas 1 punktowy który będzie pasował do oczka w G36C. Zdaje się tego szukałeś? Chińskie podróby tego pasa CSM masz na Specshopie, za jakość nie ręczę. Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Nie, nie wiem co ten chudy chłopiec ma za pas do tej empi. Ja ci pokazałem dobry pas 1 punktowy który będzie pasował do oczka w G36C. Zdaje się tego szukałeś? Chińskie podróby tego pasa CSM masz na Specshopie, za jakość nie ręczę. haha lol ok dzieki wielkie za pomoc T/C Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts