daro Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Reg,naprawdę nie można nic skomentować? Samo suche:JADĘ/NIE JADĘ? Nawet cytatu Ocieski? :evil: Aż mną zatrzęsło :evil: Kto to w ogóle jest? Aha,sorry nie doczytałem,toż to rzecznik. Szkoda. A,zapomniałbym:nie przyjdę. Pozdrawiam D. Quote Link to post Share on other sites
daro Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 No to juz wiem kto to. Pogadaliśmy na czacie i wyjaśnilismy pare spraw. Jest ok. Musiałem to napisać,gwoli podsumowania mojego poprzedniego postu. Pozdrawiam. D p.s Nie jadę :) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 9, 2004 Author Report Share Posted January 9, 2004 EDIT: CUT ;) Mysle, ze o tym czy ww. osoby w wiekszosci nie jada, badz jada decyduja zupelnie inne wzgledy, niz to czy Camo ma czy nie ma pozwolenia na zorganizowanie imprezy. Nadal prosze o wypowiadanie sie JADE/NIE JADE. Na rozwiazywanie watpliwosci miejsce jest gdzie indziej - nie w tym watku. To jest LISTA OBECNOSCI... Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Azghar NIE JEDZIE WILKI oczekują WĘDRZYNA i tam ich zobaczycie :-) Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Po co wogole ten topic jak i tak cala polska nie jedzie. chcecie sobie humor poprawic czy miec satysfakcje ze ktos komus dokopal :-) Bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 hmm.... a ja..... ja przyjade..... ....ale z pomoca Ogarowi (bo biedaczek moze znow sie pchel nabawic.... i trzeba bedzie mu pomoc je lapac :wink: ) no i trzeba go jeszcze na spacerek kiedys wyprowadzic.... i nakarmic....i... nie, przewijac go nie bede :P Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Frugo, pierwotnie watek ten zalozyl robal, wiec jego pytaj czemu ;) jak juz mowilem - nie jade [zeby nie bylo, ze offtopic robie ;]] Quote Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Po co wogole ten topic jak i tak cala polska nie jedzie. chcecie sobie humor poprawic czy miec satysfakcje ze ktos komus dokopal :-) Bez sensu. Żałosne... :cry: Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Hmm, niech się zastanowię..... ... nie jadę. Komentował nie będe, bo chyba wszyscy wiedzą czemu (oczywiście chodzi o nawał zajęć :D ) Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Kadet Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 Ja nie jade I wszystko w tym temacie. 8) Quote Link to post Share on other sites
Rainer Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 tez sobie posta nabije NIEJADE Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 Jade Quote Link to post Share on other sites
Harnaś Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 Ja tez nie jade, musze weże nakarmić... Quote Link to post Share on other sites
robal Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 Post byl po to zebym zorientowal sie kto bedzie. Nie mialem zamiaru nikomu dogrysc dzieki za powrot postu i za wypowiadanie sie. temat chyba mozna juz zamknac Ja jeszcze niewiem czy sie pojawie Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 Ja nie jadę RGSA_Cyberkoza nie jedzie Wybiera się RGSA_Amaimon ale to raczej sfera jego marzeń. Sorry ale muszę komentarz. Nie jestem, ani nikt z RGSA nie jest stroną konfliktu i nasej nieobecności, tudzież obecności na innych zlotach proszę nie odbierać w tym duchu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 niet Quote Link to post Share on other sites
Ripek Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 niestety - cos mi wypadnie ... Quote Link to post Share on other sites
robal Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Oki wiec jesli nikt nie jedzie ja tez sie nie pojawie. Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Chopin już pisał ale ja musze od siebie: Nie jade. Powtarzam słowa Chopina że nie jesetśmy stroną w tym konflikcie. Ja po prostu mam koncert MetallikI w maju i kase potrzebuje :D Quote Link to post Share on other sites
GAŁA Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 A mi jeśli nic poważnego nie wypadnie (a nie zapowiada się na to) jade. Reszta mojej grupy też jest za (przynajmniej ostatnio tak twierdzili). Quote Link to post Share on other sites
robal Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ok w zwiazku z tym ze jedzie sporo osob z Wawy ja postaram sie pojawic wiec cofam to co napisalem wyzej. Rownierz namowie ludzi odemnie z ekipy Quote Link to post Share on other sites
yasiek Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 JADE, 2 miejsca w sam. wyjazd pt popoludniu Quote Link to post Share on other sites
FA_Jeżyk Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 FA i YELNET jada i duzo niezrzeszonych. dobrze, ze nie jedzie za duzo osob. bedzie lepsza zabawa Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 A.S.A.P :-) Quote Link to post Share on other sites
orzeł Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Dziękuję za świetną zabawę. Popieram GuNNeR'a musimy to powtórzyć, być może sierpień...... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts