murek94 Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Mam dwa pytania w imieniu mojego kolegi. 1. Czy bardziej się opłacać ekonomiczną wersję CA czy chińczyka za podobne pieniądze(on nie ma zbyt wiele kasy na AEGa) 2. Co zrobić by osiągnał prędkość wylotową 350 - 380fps(ów) Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 1. Możesz przeczytać o tym w dziesiątkach tematów na forum i recenzji w zbrojowni. 2. Wsiądź z nim do samochodu i rozpędź się do 115 km/h. Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 2. Wsiądź z nim do samochodu i rozpędź się do 115 km/h. Chyba m/s :lol: Myśle, że lepiej kupić jednak JG (II gen), dużo o tym jest na forum... Quote Link to post Share on other sites
Belutek Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja to bym wybrał jakiegoś dobrego chinola, mimo że CA to renomowana firma to akurat ta wersja została spartolona. Mimo że wszystko strzela ładnie itp. to zasięg i celność jest koszmarna... Jak dla mnie tylko chinol może być np. G36c od JG, albo jakiś kałach najlepiej boyi albo cymy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts