vonmarxx Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Witam. Poszukuję planów konstrukcyjnych granatnika podlufowego do AK GP-25 lub GP-30. Jeśli ktoś takowe posiada, prosiłbym o kontakt, mogę zapłacić za te plany, jeśli to będzie konieczne:) Powód? Mam znajomego, który podjął się próby wykonania pozbawionej cech bojowych repliki tego granatnika, pasującej do mojego AKM. Znajomy ma duży talent, zapał i własną obrabiarkę CNC;p Do pełni szczęścia brakuje nam tylko planów, bo odtwarzanie na podstawie danych technicznych i dostępnych fotografii będzie znacznie bardziej czasochłonne... Pomożecie? Edited May 25, 2008 by vonmarxx Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Z tego co mam jedyne co można by nazwać "planami" to: http://picasaweb.google.pl/ksajkowski/GP25...key=lUWJTfJh6AE ale są za małe na cokolwiek twórczego na ich bazie Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Daj na pw maila to ci podeśle zeskanowanego manuala do GP-25. Może na coś się przyda. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Wysyłam Ci PW. Jeśli mógłbyś - wyślij mi też tego manuala, byłbym wdzięczny. Edited June 3, 2008 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts