Belegpz Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Witam Mam pytanie czy da się wymienić sprężynę (np M175 ) w karabinie snajperskim MP001 bez konieczności wymiany wszystkich zębatek itp . Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 AGM???? jest temat poszukaj... da się ale trzeba wszystko wymienić!!!! Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) mp001 bez konieczności wymiany wszystkich zębatek itp . I gdzie wstawisz zębatki? do lufy- cylindra? Radzę najpierw zapoznać się z podstawami repliki a dopiero potem pytać się o takie rzeczy. Zadałeś pytanie typu: "czy mogę w samochodzie dać mocniejszy silnik bez konieczności wymiany dachu". Zębatek tam nie ma. Ale ok... wg. mnie nie ma sensu i jest to nie opłacalne. Zapłacisz więcej niż jest to warte i możesz coś "spieprzyć". Wymień karabin na MP002 (199zł kosztuje na taiwangun) lub na warriora i masz więcej fps i nie musisz się bać o sear'y (w przypadku warriora). Warriorem możesz przynajmniej się bawić w "sznajperstwo" a przy odrobinie pracy możesz wstawić ciut mocniejszą sprężynę. Ale karabinu snajperskiego z tego mp001 nie zrobisz bez duużych funduszy. Nawet jak byś wstawił tą M175 to celność byłaby do luftu. Używaj opcji szukaj itp. Edited June 5, 2008 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Belegpz Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 (edited) A karabin MB03 ? Podoba mi się ten typ broni Edited June 5, 2008 by Belegpz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts