sayaret Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ogólnie te buty są bardzo krytykowane i ja też lubie je krytykować ale do jendego te adidaski są wyśmienite do wspinczaki panowie :!: Pozdrawiam, Say!!! Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ... do wspinczaki panowie ... Na jakich drogach ??? I-V ??? Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać :wink: Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Wspinać to też się można w trampkach to po co ci buty GSG? A gorzej będzie jak podczas wspinaczki zacznie padać deszcz... Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 A gorzej będzie jak podczas wspinaczki zacznie padać deszcz Wtedy zadne buty ci nie pomoga, nawet Sportivy,Rock Pillars czy Triopa 8) Quote Link to post Share on other sites
sayaret Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Wspinać to też się można w trampkach to po co ci buty GSG? A gorzej będzie jak podczas wspinaczki zacznie padać deszcz... Pesiusie the Hunterze jak by był temat o tri colorze to jestem pewien że napisałbyś coś takiego. "Wspinać to też się można na waleta to po co ci tri color?" Qrde stary reaktywuj monty pythona. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Minęło 9 lat, a na rynku mamy nowsze wersje - GSG9 9.2/.3/.7 Czy coś się zmieniło w kwestii żywotności? Czy nadal są to buty 'jednorazowe'? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ja prawie zajechałem 9.2 dopiero po 7 latach.Skóra jest mocno porysowana od szkła i betonu,łączenie podeszwy i skóry buta zaczyna puszczać w okolicy pięty i palców. okolicy. Podeszwa ściera się na betonie ale nie znaczy że zgubisz ją po jednym roku. Po prostu nie są to buty do dreptania po kilka hr/ dobę po placu defiladowym. Gsg 9.3 low używam teraz bo jest ciepło, i nie przeszkadza mi to że nasiąkają wodą od patrzenia. Wczoraj troszkę poszaleliśmy, było dużo brodzenia po bagnistym terenie koło zielonki, a potem las pełen jagód, więc kolor im się trochę zmienił. Jakbym miał brać buty na cały rok w teren i do cqb to chyba znowu brałbym adidasy.Troche żal mi moich zephyrów :teethh: . Ad gsg 9.x Cena trochę boli mój cebulacki portfel ale słodycz taniego zakupu mija szybko zostawiając gorycz produktu podłej jakości :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts