wojciechk Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Mam problem dotyczacy karabinu powyżej. Nie moge oddawac strzalu. Z silnikiem chyba jest wszystko ok. ale nie leca kulki.Nie jestem pewien czy nie jest cos z tym czyms co wprawia w ruch kulke, sorry ze to tak pisze ale nie wiem co to jest. Prosze pomozcie mi bo nie wiem co mam zrobic. Quote Link to post Share on other sites
killa Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 A zdajesz sobie może sprawę że na tym forum znajduje się już kilka tematów dotyczących tej repliki, nie mogłeś tam napisać? Quote Link to post Share on other sites
wojciechk Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 sorry nie pomyslalem ale jak juz napisalem to prosze o pomoc Quote Link to post Share on other sites
enzig Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Miałem kiedyś AK74 Cymy i też podobny problem, u mnie zacinał się magazynek trzeba było nim walnąć (z umiarem) by się odblokował. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 A jakie są objawy? Dźwięk "strzelania" jest? Silnik się kręci? Quote Link to post Share on other sites
wojciechk Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 dzwiek strzelania jest a silnik chyba sie kreci Quote Link to post Share on other sites
scurek002 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 A nakręciłeś magazynek tzn. pokręciłeś taką zębatką na dole magazynka? Quote Link to post Share on other sites
wojciechk Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 pewnie przeciez nie jestem taki glupi Quote Link to post Share on other sites
wojciechk Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Nikt nic nie wie co mam zrobic. POMOCY prosze Quote Link to post Share on other sites
marianos Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kiedy kupiłeś tą broń i gdzie? jak nikt ci nie może ci pomóc to po prostu zareklamuj ten produkt o ile jest to możliwe sam mam tą replike ale nie wiem jaka jest przyczyna Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Masz konto na youtube? Jeżeli nie, załóż. Zrób filmik jak strzelasz, przyłóż aparat/kamerę/cokolwiek, ważne, żebyśmy to usłyszeli. Wszystko musi być - seria, pojedynczy, puszka na sznurku, pełny magazynek. Pokaż wszystkie przygotowania do strzelania z karabinu - załadowanie magazynka, nakręcenie go, podpięcie baterii, selektor. Jak to zrobisz wstaw tam filmik i podeślij link. Przed tym wszystkim sprawdź jeszcze jedną rzecz. Po podkręceniu maga odciągnij ten mały element, co trzyma kulki w magazynku. Powinny wyskoczyć wszystkie kulki. Jeżeli żadna nie wyskoczy - kup nowy magazynek. Quote Link to post Share on other sites
enzig Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 To co napisałeś o tym cycku co blokuje kulki to OK. Ale by kręcił filmiki jak strzela i ładuje to chyba już zbędność :) Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Zawsze może coś źle robić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts