Bojeq Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Witam Mam małe pytanie czy sprężyna do tuningu AEG'ów będzie się nadawała do tuningu "springa" dokładniej chodzi mi o te gunfire'owskie po naście zł (http://www.gunfire.pl/search.php?cat=1185712816&lang=yid). I jaka jest granica aby spring strzelał a nie rozpadł się po 3 strzale (chodzi o shotguny coś podobnego do "Krakmanowskich") Dzięx za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Cygano Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Witam Mam małe pytanie czy sprężyna do tuningu AEG'ów będzie się nadawała do tuningu "springa" dokładniej chodzi mi o te gunfire'owskie po naście zł (http://www.gunfire.pl/search.php?cat=1185712816&lang=yid). I jaka jest granica aby spring strzelał a nie rozpadł się po 3 strzale (chodzi o shotguny coś podobnego do "Krakmanowskich") Dzięx za odpowiedź Myślę że to raczej nie realne, z uwagi nie tylko na to że rozebranie takich odlewanych zabawek to już troszkę niszczy całość a nawet najsłabszy spring raczej rozgruchota ci całą replikę, wszak to plastik.. i do tego plastik marnej jakości Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Jeśli tak to trudno najwyżej rozwalę sobie i tak słabą "replikę". Tylko czy te sprężyny w ogóle wejdą w replikę i czy będzie można replikę naciągnąć itp. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Możesz spróbować. Być może będzie trzeba przyciąć na długość ;). Ja mam 110 na zbyciu. Jakby co zapraszam na gg ;). Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Plastik plastikowi nierówny. Quote Link to post Share on other sites
Kapsell Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 No, ja kiedyś próbowałem tuningować takiego plastika. I wiecie co: rozpadł się w h...j. Quote Link to post Share on other sites
King Mat Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 (edited) Jak już tuningować sprężynę do repliki sprężynowej to tylko do karabinu snajperskiego,za inne repliki sprężynowe nawet się nie bierz gdyż efekt będzie "jednorazowy" ,raz oddasz strzał i broń się rozwali. Edited April 20, 2010 by King Mat Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Popatrz kiedy ostatnio padła odpowiedź w tym temacie :) A potem stwierdź, że i tak nic do niego nie wniosłeś. Pozdro... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts