hikossi Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Witam, nie znalazłem innych tematów z tym związanych - może przez pośpiech, nie ważne. Tak jak w temacie mam problem. Odpadł ten mały zasrany dzyndzel i osłona jest cały czas otwarta :poddanie: i mam pytanie: czy ktoś ma jakiś patent aby to naprawić :?: z Góry dzięki za pomoc.:arrow: ;-) Hikossi Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Kawałek magnesu, poxipol albo nawet superglue i będzie działac. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Taa wystarczy zrobić patent stosowany w CA, jak powiedział przedmówca. Jak nie to możesz po prostu spróbować dorobić ten bolec z kawałka drutu, czy coś podobnego. Albo poszukaj kogoś w środowisku kto wymieniał plastikowe body na metal to na pewno będzie miał takie coś w zapasie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
hikossi Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Dzięki dziś sie pobawie z tym pozdro Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Metoda bezinwazyjna - założyć sprężynkę tak, żeby dociskała klapkę do repliki. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Albo wymienić cały ten zatrzask. Trzyma się on na śrubce. O ile mi wiadomo, to krakmani mają coś takiego. Pisać, dzwonić, pytać. Quote Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ja polecam tez zamianę sprężynki,przynajmniej przypadkiem Ci się klapka nie otworzy podczas strzelanki. Viamortis-Ta sama część padłą mi w marcu W HK 416.Próbując jakoś to załatwić obdzwoniłem wszystkie większe sklepy ASG (capri,gf,krk,asgshop i specshop) i nigdzie nie mieli a pani z Krakowa uprzejmie powiedziała że jeżeli czegoś nie ma na stronie to i u nich też.(Dziwna z tym sprawa troszkę bo komory do m14 Agm-u nie mają na stronie a przyszła szybciutko :???: ) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Mnie wymienili ;). Zależy kiedy dzwoniłeś. Ja musiałem dwa tygodnie czekać na dostawę (w marcu), może szybko się rozeszły, albo "uprzejma pani z Krakowa" nie chciała, żeby się szybko rozeszły. Quote Link to post Share on other sites
botau Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Przełóż końcówki sprężynki na zewnątrz. Wtedy zamiast odpychać klapkę będzie ją dociskać. http://img70.imageshack.us/img70/6461/1000814ra2.jpg Quote Link to post Share on other sites
hikossi Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Dzięki za foto tak zrobiłem xD a co do krakmana faktycznie mają to za około 15 zł jak mówili pozdrawiam. p.s. będe pomiędzy 11 a 19 lipca w Zakopanym może zachacze o Kraków. Jeśli ktoś wie coś o jakiejś strzelance niech da znać jak może. kom 500675604 z góry dzięki Edited July 11, 2008 by hikossi Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 a co do krakmana faktycznie mają to za około 15 zł jak mówili pozdrawiam. A możesz dać linka do tej części bo nie mogę jej znaleźć :wink: Quote Link to post Share on other sites
hikossi Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 A możesz dać linka do tej części bo nie mogę jej znaleźć :wink: nie mają na www tylko osobno jak chcesz. Zamiast walić sie w łeb napisz do nich meila :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Brother Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 http://kpasg.pl/viewtopic.php?t=1926 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts