Gabriel Mandragor Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Jaką ma powtarzalność? Jak do niej z częściami? Jaka jest jej wytrzymałość... W ogóle coś więcej niż to co jest napisane na jej temat na WGC bądź SpecShop-ie... LINK do repliki: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...Sniper%20Rifles Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 replika bardzo ciekawa, tylko cena trochę odstraszająca 2300 za gaziaka... trochę dużo żaden karabinek gazowy nie będzie miał takiej powtarzalności jak AEG lub spring (niestety :( ) na pewno replika warta rozważenia 300zł droższa od m700 tanaki a w zestawie dwójnóg i optyka więc cenowo wypadają podobnie... i jeszcze znając stara to wykonanie na najwyższym poziomie… ale mimo wszystko to tylko gaziak i jako snajperka będzie miała marne osiągi :( Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Kolejna wypowiedź "na wyrost" - nie generalizuj a najlepiej nie wypowiadaj się o replikach, których nie znasz! Dotyczy powtarzalności TANAKA'i i "jakości" tego STARA - bardzo proszę... Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Sniper_SpecSquad Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Dołączam się do tego tematu, ponieważ mało wiem o tej replice a jestem nią bardzo zainteresowany... Czy miał ktoś może z AWS-em Stara do czynienia ?? Pozdro... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Zadzwoń do specshopa i wypytaj - chłopaki są "obiektywni" jak na handlowców ( mają też inne sniperki ). Ja ją tylko oglądałem i przeładowywałem. Swoją opinie zamieściłem w jakimś wątku właśnie jej dotyczącym - musisz poszukać bo niepamiętam co to było... W skrócie: jakość wykonania bardzo wysoka. Wada: w stoku ma tylko ok. 400 fpsów - a to niewiele dla snipera... :???: Pozdrawiam, Lambert Edited July 24, 2008 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Star wypuścił zawór typu high flow do tej repliki ;) ja się do niej przymierzam ale pewnie pod koniec tego roku. Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 400 fps na HFC 134 czyli na normalnym powinna mieć więcej co do tego High flowa to fajnie że jest ale pewnie będzie ciężko z zakupem będzie trzeba zamawiać i czekać... ale nic nie stoi na przeszkodzie zadzwonić do specshopu i zapytać się czy nie mogą sprowadzić przy replice za 2300 powinni się poświęcić ciekawe jaką to ma lufę w środku ten karabinek nęci i kusi trzeba poczekać aż ktoś kupi i przetestuje pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts