Wolfi Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Zastanawiam sie czy taki zestaw bore-up http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=790 pasuje do M15A4 RIS CA... teoretycznie powinien ale chcę się upewnić czy nie ma jakichś różnic w długościach dysz etc. Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Chodzi tylko o typ cylindra w tym zestawie jest "typ 0" czyli do twojego karabinu nie pasuje :) Ty masz cylinder typ 1 Zależne jest to od długości lufy http://asgshop.pl/cylindry.php Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Będzie pasował, te zestawy różnią się tylko cylindrem. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Możesz mieć tylko problemy ze średnicą dyszy w stosunku do średnicy komory HU, ale to wszystko da się zniwelować ;) Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Będzie pasował, te zestawy różnią się tylko cylindrem. pasować będzie ale nie będzie działał należycie :) Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 (edited) pasować będzie ale nie będzie działał należycie :) Dlaczego? Mam obecnie wstawiona lufę 510 mm ( w tłumiku) więc cylinder jest odpowiedni. Edited July 11, 2008 by Wolfi Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 No to trzeba było od razu się chwalić ;-) . Będzie działał prawidłowo. Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 No to trzeba było od razu się chwalić ;-) . Będzie działał prawidłowo. otóż to, myślę że nie będziesz miał problemów w takim razie z tym zestawem Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Zadałem takie pytanie ponieważ od wstawienia takowego Bore - upa do mojej eMki ( taki mi polecili i wstawili w serwisie) w replice cały czas coś się psuje a wymieniane było praktycznie wszystko ( serwis nadal nie potrafi sobie z tym poradzić) -ale to kwestia na osobny temat, Chciałem po prostu sprawdzić ich wiedzę. Przepraszam że nie objaśniłem od razu całej sprawy ( nie chciałem po prostu nikogo ukierunkowywać) - temat do zamknięcia. Dziękuje wszystkim za odpowedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts