Krysiek Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Witam Posiadam kamizelkę taktyczną UTG Umarex i mam pewien problem. Otóż zamek od kamizelki bardzo łatwo i lekko się rozpina, chciałbym usunąć ten problem ponieważ przy ruchach niemal że sie sama otwiera bez niczyjej pomocy. Jak to naprawić, może znacie jakieś płyny/smary dzięki którym zamek będzie stawiał większy opór ? lub może jakieś inne propozycje ? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Jak to naprawić, może znacie jakieś płyny/smary dzięki którym zamek będzie stawiał większy opór ? Super Glue :-F ;-) lub może jakieś inne propozycje ? Po prostu ściśnij zamek kombinerkami? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Jak ścisne zamek kombinerkami to się wtedy na pewno rozwali, a gdyby tak na czas strzelanki górną cześć zamka wraz z suwakiem zakleić izolką ? miało by to sens ? Quote Link to post Share on other sites
super Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 są dwa sposoby pierwszy i prawdziwy podał Majkel to zawsze działa przy taśmach suwakowych ..tutaj trzeba byc delikatnym a drugi sposób to doszycie fastexa lub napa który bedzie sponał kamizelkę w miejscu kończącego się zamka np tak jak tu w oryginanym wydaniu; Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Naszyłem rzep i jest git, dzięki za zaangażowanie i pomoc. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Póki co pragnę nadmienić, że miałem podobny problem z kamizelką Eagle'a.;p Więc również dzięki.;] Edited July 12, 2008 by Wacol Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts