płk.John Rambo Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Witam oglądając czasmi jakieś filmy czy to na DVD czy też w kinie bardzo często pojawiają się tam pewne modele broni które bardzo mi się podobają. Chciałbym poszukać sobie jakichkolwiek fotek tych zabawek ale bez znania modelu to szukanie igły w stogu siana :? . Zwracam się więc z prośbą do Was być może pomożecie :) . Prosił bym o wskazanie modelu danej broni a jak Ktoś miałby do niej jeszcze jakieś linki to byłbym zobowiązany :D . Narazie poszukuje 3 modeli lecz jak coś jeszcze upatrze to napewno ponownie zwróce się do was być może nauczymy się wspólnie czegoś nowego. Mam tylko nadzieje że nie rozpoznacie tego w minute bo wtedy to będzie wstyd :| . Więc tak: Leon Zawodowiec - broń krótka z charakterystycznym żłobkowaniem lufy używał ją cały czas bardzo mi się podoba. Matrix 2/Terminator 3 - chodzi mi o broń której przezchwilke używał Morfeusz jest to napewno Glock ale jaki model tego nie wiem. Bron ta ma możliwość prowadzenia ognia automatycznego i ma długawy magazynek. W Terminatorze John Connor używał tego przez krótką chwile pod koniec filmu. Akademia Policyjna - broń Hackerberego (nie wiem jak to się pisze :P ) jest to chyba Magnum ale wogóle się na nich nie znam. Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Ad.1) Nie pamiętam co on tam używał :) Ad.2) Glock 18 http://www.world.guns.ru/handguns/hg15-e.htm Ad.3)Wydaje mi się, że chodzi Ci o Smith & Wesson kal. .357 Magnum bądź Anaconde firmy Colt kal. .44 Magnum Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Co do Leona to używał on dwukolorowej 92f (chyba) z tłumikiem. Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Leon Zawodowiec - broń krótka z charakterystycznym żłobkowaniem lufy używał ją cały czas bardzo mi się podoba. Pokaż paluszkiem która? :wink: Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Glock 18 http://www.world.guns.ru/handguns/hg15-e.htm ... a nie przypadkiem beretka 93R ? Morfeusz :) używał tego pod koniec akcji na autostradzie Quote Link to post Share on other sites
płk.John Rambo Posted February 3, 2004 Author Report Share Posted February 3, 2004 Szybko działacie :wink: dzięki za info dla wszystkich Glocka już znalazłem GHOSTS_Lukzari właśnie o tego mi chodziło i raczej nie jest to Berreta 93R którą sugeruje JAD_FILER bo ze strony o Matrixie wynika że takiej broni nie było w filmie jest za to Glock 18. Choć chwilke szukałem nie znalazłem ładnej fotki z długim magazynkiem tylko coś takiego: te już ładne: ale szukam dalej. Jeśli chodzi o Leona to na fotkach umieszczonych przez REMOV to napewno fotka 2,3 i ostatnia bo pamiętam tą scene :wink: ale chyba na części pozostałych jest ta sama broń ale z tłumnikiem oprócz tego chama :twisted: z pierwszego i czwartego zdjęcia więc Panowie co to za model :?: (chodzi o fotki 2,3) Jeszcze poszukam tego Magnuma bo też mi się podoba no i jak macie jakieś linki to czekam jak dotychczas na linki lub fotki dzięki z góry :D Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Fotka 2, 3, 8 i 9 to tak jak wspomniałem dwukolorowa Pietro Beretta 92F(S?)9x19 parabellum/luger z kompensatorem (pomyłka z tym tłumikiem...). Na zdjęciu 5, 6 i 7 też jest beretta jednak jednokolorowa z kompensatorem i krótkim tłumikiem. Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 1 2 wersja asg Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 dzięki za info dla wszystkich Glocka już znalazłem GHOSTS_Lukzari właśnie o tego mi chodziło i raczej nie jest to Berreta 93R którą sugeruje JAD_FILER bo ze strony o Matrixie wynika że takiej broni nie było w filmie jest za to Glock 18. Choć chwilke szukałem nie znalazłem ładnej fotki z długim magazynkiem tylko coś takiego: na 100% jest to Glock 18C z dlugim magazynkiem... dlugi magazynek mozna dokupic, nie jest standardem :) wersja ASG Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts