Arthur Currie Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 No brawo Procent. Fajny artykuł napisałeś do gazety. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Samo pojawienie się artykułu w MMS było dla mnie zaskoczeniem, gdyż spłodziłem go jakieś pół roku temu dla kumpla z Komandosa. Nie wiem dlaczego nagle sobie o nim przypomniano i dlaczego teraz trafił do druku. Mam nadzieję, ze przeszedł chociaż przez korektę bo sam z natury nigdy nie czytam tego co napisałem :P. Liczę na wszelkie uwagi dot. tego, co jest w nim zawarte. Zaznaczam jednocześnie, że nie miałem wpływu na zdjęcia jakie sie tam znalazły, nie mówię o fotach ODSu, a replik, które moim zdaniem nie reprezentują zbyt wysokiego poziomu. To tyle na teraz :) Procent Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Gratuluję również, pierwszy od dawna artykuł który przeczytałem w tym piśmie w całości. Quote Link to post Share on other sites
Patr0l Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 (edited) No art. jest ładny dawno w Komandosie nie było nic o ASG Edited August 2, 2008 by Patr0l Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 wiem, że to już trochę dawno, ale niestety dopiero teraz dostałem go do łapek ( komandosa ) i właśnie te zdjęcia mi się w oczy rzuciły i o tym chciałem powiedzieć, ale skoro nie miałeś wpływu to nawet nie mam co się na ten akurat temat wypowiadać, btw. artykuł logicznie pokazuje jak działa ASG, bo o AS jako hobby tam raczej nie było i akurat jak kolega mnie zapytał jak to jest " w tym ASG", to dałem mu ten artykuł, a o zasadach etc. sam dopowiedziałem, jednak czuję, że jakieś pojęcie już o tym małe ma, więc ogólnie to artykuł dobry ! I miło było to czytać ! : ] Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Kolejny fajny artykuł autorstwa Procenta. Czyta się go z przyjemością:) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Tylko wkradło się trochę literówek, niestety ;) Ale poza tym to spoko :) Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 W Najnowszym Komandosie kolejny, krótki artykuł autorstwa Procenta Niestety nie zdążyłem przeczytać, ale chyba o "ODSie", mam nadzieję, że nazwy nie przekręciłem. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Fajnie byłoby, gdyby pojawiło się więcej takich charakterystyk środowisk, jak ODS-u w ostatnim Komandosie - np. poczytać o środowisku brytofilskim w Polsce, jakiejś ekipie odtwarzającej Legię Cudzoziemską, milsimowcach... Żeby pokazać jak nas dużo jest i jacy jesteśmy różnorodni :) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Na pewno będą kolejne artykuły, na razie wyczerpuje tematy ze swojego środowiska, tego w którym się obracam, ale za jakiś czas, kto wie :). Planuje coś i o reko i o Mil-simach i znowu trochę tematów technicznych. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 O, wynalazłem w ostatnim numerze fotkę ODSu, tym razem w artykule "Pole bitwy" :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts