Majkel86 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) Na MP.NET znalazłem takie zdjęcia: Inne kieszenie na ramionach - jeśli to są jeszcze kieszenie, inne "ściągacze" na rękawach i na łokciach wszyte jakby "poduszki". Czy ktoś może zidentyfikować cóż za bluzy chłopaki mają na sobie? Edited August 7, 2008 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
super Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 to nowa wersja bluzy ; http://www.defencetalk.com/news/publish/ar...ts110013434.php Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Army Combat Shirt (ACS)był parokrotnie omawiany na tym forum i co więcej prezentowany przez PEO Soldier w zeszłym roku na kieleckim MSPO. Quote Link to post Share on other sites
G838 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 ... a pierwsze foty żołnierzy (z 2/25 SBCT) w ACS można było już zobaczyć na MP.net jakoś w okolicach października/listopada 2007. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 Szukałem u Nas na forum ale nic nie znalazłem. Jednakże dzięki wielkie za odpowiedź! Moja ciekawość została zaspokojona. Temat można spokojnie wywalić. Jeszcze raz dzięki Panowie. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts