F4RR3LL Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Mam kumpla co ma 14 lat 165 wzrostu, czy M150, M170 uciągnie? Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Nie powinien/powinieneś mieć problemu, a tak w ogóle to po co 14 latkowi prawie 500fps??? W życiu z takim nie poszedł bym na strzelankę... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 wzrostu ja mam mniej i ze 190 nie mam żadnych problemów... I nadal nie rozumiem jak ktoś problemy mieć może... Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ja natomiast nie rozumiem jak wzrost i waga może determinować siłę:P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Wiesz, mam w klasie kilka osób które dziwnie się patrzą jak się podciągnę 15 razy na drążku. Podobnie jak sie zrobi więcej niż 30 brzuszków albo pompek... Zabawna jest dzisiejsza młodzież (taa, też do niej należe... ) Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 30 brzuszków? Niezły wynik stary:P Prawdziwy komandos:) A teraz dla odmiany napiszę coś na temat: Kup sobie, przyzwyczaj się, i śmigaj:) Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 To ja się pochwale, 25 podciągnięć (tylko raz mi się udało, byłem u szczytu formy), 90 brzuszków (i te zakwachy na drugi dzień), 90kg 6 razy na klatę (na atlasie, nie wiem czy ta podziałka była dokładna). Przypomniało mi się że jakaś tam firma robiła sprężyny (być może PDI, ale głowy uciąć nie dam), gdzie ich 190 było bliżej do 170, więc te M240 to M210... Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) 16/11/2008, 20:59 To tylko miesiąc, no nie? ^^ Edited December 17, 2008 by cezii Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 No tak my tu gadu gadu a autor ma to tam, gdzie słońce nie dochodzi xD Quote Link to post Share on other sites
mthing Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Co do tej M210 jak ktoś ma problem z jej naciąganiem to polecam ćwiczenie mięśnia pływackiego (to ten przy łokciu, a ćwiczcie oba żeby was ktoś nie osądził o niecny styl życia ) Quote Link to post Share on other sites
Manis Posted February 1, 2009 Author Report Share Posted February 1, 2009 sprężyna APS 210 od PDI ma tylko 400fps? szczegóły: http://www.x-fire.org/etop/bolt_sp_thicker.html Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Nie wpadłes na pomysł ze to inny system oznaczania? :roll: Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Nie wpadłes na pomysł ze to inny system oznaczania? icon_rolleyes.gif TAAAAK!! ZGNOIĆ GOŚCIA!! TERAZ DERXTER! PRZYWAL MU PO RAZ OSTATNI KIEDY JESZCZE LEŻY!!! MA CAŁE 61 POSTÓW NA FORUM!! NA PEWNO JEST EKSPERTEM!! Można tak jak dexter, albo spokojnie: Inny system oznaczeń. Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Sorki za OT. ale Frozen, popuść gumkę w majtach, albo jeszcze lepiej - nie pij tyle kawy.... Zanadto dziś chyba pobudzony jesteś, a to się negatywnie przekłada na wartość przekazu merytorycznego Twoich postów. Ten powyższy ma np wartość 0 (zero). I nie musisz krzyczeć na forum Quote Link to post Share on other sites
ronnie223 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 I ja się wtrącę, popieram Frozenfisha, czytam posty na tym forum od dłuższego czasu, i za każdą choćby najdrobniejszą niewiedzę gnoicie ludzi tak żeby tylko zniechęcić do czegokolwiek. Manis hagaloscen nie wiedział, że są różne systemy oznaczeń mocy sprężyn to trzeba spokojnie napisać, że jest w błędzie... za dużo "profesorstwa" Panowie.....pewnie i ja zaraz dostanę - trudno......Aha i nie oceniajcie wiedzy osób po ilości postów (ja mam 14) ale zapewniam was, że nie jestem laikiem - po prostu zamiast pytać wole szukać i najczęściej znajduje odpowiedź...... Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 ale niektórzy lubią gnoić bo piją za dużo kawy albo są niewyżyci... Mam nadzieję że modzi staną na wysokości zadania i zajmą się chamstwem i drobnomieszczaństwem na forum... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Nie. Co mnie licznik postów obchodzi kiedy widzę że klient nie potrafi czy może nie wierzy w to co czyta? No ja przepraszam bardzo ale 1) moja wypowiedź szczególnie niemiła nie była 2) pewne kwestie się wyjaśniają kiedy tylko przeczyta się tabelkę. Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 kij, nie ważnie, może stałeś się ofiarą wybuchu długotrwałym czytaniu przeze mnie tego typu postów. Tak czy inaczej, nie cfaniaczyć na forum! Cfaniaczyć sobie można na strzelance. Tam przynajmniej można komuś za to przywalić. Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 wiele tutaj osob napisalo ze wazy tyle i tyle przy takim i takim wzroscie, powiem od siebie ze to nie ma nic do tego poniewaz osoby ktore maja po 2, 10 moga byc slabsze od tych co maja po 1,60 , wzrost nie ma tu znaczenia, chodzi jedynie o budowe ciala dokladnie o miesnie rak, klatki piersiowej i plecow . jesli ktos ma problemy z naciaganiem sprezyny radze zapisac sie na silownie i duzo biegac :), albo przynajmniej robic pompki, napewno pomoze :) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 To żeś do mądrości życiowej doszedł... xD Tak ale np taki 160 cm będzie miał problem żeby naciągnąć SWD od Atoza z m 210 bo mu ... ręki zabraknie. xD Co do m 210 to mam infomsa który was ucieszy. Na redwolfie już sprzedają m210 promyka ale z nieregularnymi zwojami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts