BRAVO1 Andy Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Witam wszystkich serdecznie. W związku z potężnym zainteresowaniem kolejną już, II edycją imprezy organizowanej pod patronatem Tommygun-a, wszystkich zainteresowanych informuję z ramienia organizatora, iż przygotowania do imprezy zostały już rozpoczęte. Oczekujemy w tej chwili na oficjalne podanie terminu imprezy przez sztab D.O.W. , jak i dogadujemy szczegóły z komendą poligonu. Wszystkich niecierpliwych informuję, iż impreza odbędzie się w drugiej połowie maja, jednak dopóki nie będzie oficjalnego potwierdzenia, wszystko może ulec jeszcze zmianie. Na koniec lutego zostaną podane szczegółowe informacje dotyczące imprezy na stronie www.tommygun.pl oraz ogólne do wiadomości na forum WMASG. Do tego czasu wszystkie informacje są utajnione, choć wywiad donosi, że impreza będzie jeszcze większa i jeszcze potężniejsza.... pozdrawiam wszystkich Quote Link to post Share on other sites
Tie Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Z nieukrywaną radością :D zaczynam się już pakować ;) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Niech tylko będzie wiadomy termin, a Kruki zaczną przygotowywać sie do lotu :D Quote Link to post Share on other sites
colonel Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Andy, wiesz jakie jest moje zdanie....... ....z Wami ? : Na koniec świata i jeszcze dalej !!!!!! Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 palic, gwalcic, mordowac :twisted: przydalo by sie wieczorem ognisko bo tego ostatnio brakowalo :-( Quote Link to post Share on other sites
seq Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 no calkiem ladnie zapowiada sie ten okres ocieplenia :):D Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Rezul: ale byl grill i piFko :) Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Wilcy też czekają z niepokojem na resztę informacji :-) Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 ...i ja także ciekaw jestem :) terminu i dokładniejszych informacji ale prawdopodobnie będę "wszystko się może jeszcze zmienić" Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Frugo wiem :D skorzystalem, ale to nie to samo :-( Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 spoko , teraz przywieziemy ognisko :-) mam nadzieje ze organizatorzy zapewnia ponownie browarek (zimny :-) ) Quote Link to post Share on other sites
robal Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 a wiec ELF w składzie przynajmniej 3 osob bedzie napewno moze wiecej kto wie... Juz sie przygotowuje;d Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Ooo tak, Armia Wyzwolenia Rozłóg już od dawna czeka na to, by pojawić się na większej imprezie ASG. Oh yeah, chyba nikt nie ma do Wędrzyna tak blisko jak my :D Pogromcy zombie pojawią się na Tommygun Party... Ich znakiem będzie choinka... Beware... Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 widze ze i tu pojawia sie lista obecnosci :) Duchy jadą :wink: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 a my chcemy wynająć autobus :) :) Quote Link to post Share on other sites
robal Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 a my BWP;d Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 hooyah, na piechty chocby do wedrzyna dojde. Zreszta jak bedzie 39 maja, to tez wpadne. Colonel, znowu jedziemy takim 'wesolym' busem? 8) pozdrawiam kapral Quote Link to post Share on other sites
Rainer Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 kapral wez torebki antybeltowe.... Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 A ty wez MREsy :P bedziem znowu swiecic Quote Link to post Share on other sites
robal Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 no i co z tym werzynem bedzie? nie bedzie? cos wiecej moze wiadomo? Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Czyli co, znaczy bedzię? Chciałem sie tylko upewnić co do informacji na WMASG, że impreza sie odbędzie. Zaczynamy na pomorskim juz przyjmowac zapisy. Proszę , potwierdzcie ze będzie, bo wszyscy na to czekają. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 to sie okaze w polowie czerwca :D znajac nasza wspaniala armie i ich dowodcow to 10 czerwca moga stwierdzic ze im jakas Bundeswehra wjezdza i nici z imprezy :( ale ja czekam z niecierpliwoscia i jesli tylko bed emial taka mozliwosc to na pewno pojade :D Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Witam Jak zapewne większość wie 04.4.2004 Tommygun potwierdził termin imprezy tj 12-13 czerwiec:] Malinowo:] Przydałoby się w końcu na jakiś zlot wybrać, więc może uda mi się na Wędrzyn dotrzeć (przy dość sporym szczęściu);P;P;P;P Pozdrawiam BoT Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 jakies wycieki moze odnosnie wpisowego? :roll: zbliza sie maj i zostanie tylko miesiac czasu. Przydaloby sie wiedzeic ile kasy trzeba. Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Witam Zjawa, z tego co Tommygun mówi, to wszelkie informacji na temat TGP2 będą dostępne na ich stronie. Trzeba cierpliwie oczekiwać, nic innego chyba nie pozostaje:] Najważniejsze, że impreza się odbędzie:] Pozdrawiam BoT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts