Chudy22 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Witam ! Na krakmanie wiszą obie wersje tej repliki - długa i krótka, czy poza wyglądem są jakieś widoczne w "akcji" różnice ? Szukałem opini o tej 2. wersji na forum ale niestety nie znalezłem, jak ktoś może coś o niej napisac będę wdzięczny :) Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
pablo1122 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja się przyłączam tez poluje na shota Quote Link to post Share on other sites
Harki Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Nie ma róznic, widac jak szukacie. Z jednego się lepiej celuje ,a drugie lepiej nosi. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Sorry.., że odkopuje temat z sprzed prawie 2 lata. Przyłączam się do opinii kolegi wyżej, który napisał ,,Z jednego się lepiej celuje, drugiego nosi'', lecz poza tym to zależy jedynie od samego użytkownika czy woli strzelać z biodra czy z kolbą i woli strzelać celniej. Poza tym żadnych innych różnic, co także napisał kolega wyżej. Pozdrawiam...:D Edited January 11, 2010 by Patryklen12 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts