kelo Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Co powiecie o tej replice czy ktoś ją ma jaki jest tam gear box i ile mnie wyniesie tiuning do 500 fps i jak to zrobić. P.S. Nie znalazłem zadanego tematu o tej replice więc jeśli się powtarzam to przepraszam. P.S.S. chodzi mi dokładnie o ta replikę http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1258 Edited August 24, 2008 by kelo Quote Link to post Share on other sites
Papuaz Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Z tego co się dowiedziałem to wśrodku siedzi jakiś specjalny gear box przeznaczony tylko do M14 G&G(informacja od panów ze specshopu). Części nie są kompatybilne z częściami do GB v7. Tyle z mojej strony Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Moim zdanie lepiej było by kupić Veterana i zamiast bawić sie w tuning, to wymienić lufę na jakiegoś km head'a, albo prometeusa ;-) Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Kumpel miał veterana z wymienioną precką. Może i jakaś super snajpa z tego nie była, ale więcej temu karabinowi nie trzeba. Daje rade. Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 640zł do 510FPS. Robiłem w specshop, polecam, gearbox wytrzymał już 2 rok bateria 10,8 3000 spręzyna 130 zebatki FTK, tłok, cylinder, lozyskowana prowadnica sprezyny, plus pierdołki typu podkladki. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 (edited) Odgrzewam kotleta. Zębatki CA Helicalne S.T.U. Zestaw głowic i tłoka G&G Tłok JB Unicorn Alu+stal Mosfet Sprężyna M170 Guarder Lufa Systema PSG-1 590mm. Silnik I.T.U. Guarder = 600fps ;) Nie pasuje tam głowica V.7 cylindra, chyba że przetoczymy ją. I czy tak mało z was ma tą replikę że nic nie piszecie na jej temat? Edited December 7, 2009 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Marcinek, jak osiągi przy takich FPS i na jakich kulkach z tego strzelasz?? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Kulki MB 0,3g. Celnośç... na 60 metrach przy do bezwietrznej pogodzie, spokojnie jednym strzałem trafi w obiekt 10x10cm. Natomiast maksymalny zasięg nie został zmierzony. Kulki trochę za lekkie ale to najciezsze MB białe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts