cosmos Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Zrobiłem mini ghille suit dla mojej M16A2 JG 6607. ;P v. 1.0 wygląda tak: Z uwagi na to, że po raz pierwszy robię takie camo, nie wiem, jakich problemów mogę się spodziewać w srogim lesie :D. Zastanawiam się, czy będzie problem z mocnym strzępieniem się siatki podczas przedzierania się przez haszcze :P. Każda sugestia i uwaga mile widziana. Edited August 29, 2008 by cosmos Link to post Share on other sites
Yautja Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Uwaga... Od prezentowania swoich "dzieł" są oddzielne tematy. Radzę poszukać. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
cosmo Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Jest już temat na takie rzeczy... A maskowanie średnie. I po co na magazynku? Jest już temat na takie rzeczy... A maskowanie średnie. I po co na magazynku? Link to post Share on other sites
Lajon Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ja dobrze widzę, że ta "siatka" się błyszczy? Link to post Share on other sites
cosmos Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Odrobinę, ale trudno, żeby sprasowane włókienka plastikowe się nie błyszczały. Miałem spory deficyt materiałów - prostokąt flectran'a o wymiarach ok. 20 na 40 cm i kilka skrawków siatki maskującej (jak widać jest ostro rozciągnięta na karabinie) Na mag'u nie jest przydatny camo? Jeżeli jest miejsce na takie rzeczy, to proszę o zamknięcie/przeniesienie tematu. Edited August 29, 2008 by cosmos Link to post Share on other sites
Walker86 Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Hmm... Ale po co na magu skoro i tak go najczęściej wymieniasz z całej giwery? Ja zrobiłem pokrowiec na SAM-R i na podstawie z dpm przyszyłem siatkę w którą wwiązałem pofarbowaną jutę. Zdjęcia wrzucę jak skończę wszystko robić :-F Link to post Share on other sites
eMAGie Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Hmm... Ale po co na magu skoro i tak go najczęściej wymieniasz z całej giwery? Pewnie to hicap i go nie wymienia :wink: Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Ooo i to jest metoda ;) Przesiadźmy się na hicapy bedzie łatwiej sie maskować ;) Link to post Share on other sites
eMAGie Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Maskować ha! Thor nie będzie trzeba nosić tych wszystkich magazynków, ładownic. Ograniczysz ilość ruchów tylko do naciskania na spust. Link to post Share on other sites
Recommended Posts