Yarpen Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ja np. do kibla będę zabierał... A ja na respa :uśmiech: Ludzie, przestańcie zrzędzić !! Link to post Share on other sites
Foka Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 To jako członek Redakcji nie możesz bronić uczciwości w pracy dziennikarskiej?Jako członek ;) podlegam decyzjom naczelnego, prywatnie mogę mówić co chcę, a jako, że często ludzie mylą te dwie sprawy uznałem, że ten przypadek wymaga wyraźnego rozgraniczenia. Link to post Share on other sites
Moon Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 OK, pax. Przyznaję, nie jest śliczne to dziecko i trochę kuleje, ale obiecuję, że następne będą ładniejsze. Wybaczcie nerwówkę. Tak to jest. Tak więc, spokorniałem :) Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ja osobiscie z dzika checia czekam na drugi numer. bedzie w nim widac jak bardzo ekipa redakcji wziela sobie do serca wszystko. robilem troche lat "po drugiej stronie barykady" - wiec wiem jak trudno wyszarpac reklame, jak trudno dostac jakiegos "exclusiva" na okladke czy do tekstu, fajne zdjecia itd... a rownoczesnie walczyc z drukarnia i grafikami co maja "inna wizje" wiecie... od takiego magazynu oczekuje site tego co nie ma na www - fajnie by bylo przeczytac tekst o czyms czego nie mozna wyszperac na wmasg czy sieci. wywiady z "ludzmi z branzy" ( w ASG pracuja 2 osoby z PL, z WGC czy RW tez maja bliski kontakt rodacy ). naprawde - dotrzec do Managing Directora RW nie jest problem - przeprowadzic wywiad itd.. dobrnac gdzies gdzie nie byla zadna www. pojechac do fabryki czy cos... :) pomyslow jest wiele.. ale jako mowia "do trzech razy sztuka" - po 4 numerze bede oczekiwac juz bardzo wiele. i sadze ze nie tylko ja. apropos gratisow: - gazety ropiescily za mocno ludzi ( czesto sztucznie by utrzymac sie na rynku czy nawet powierzchni ). jestem zwolennikiem gratisow. to co bym widzial w ktoryms numerze to gratisy kulek. po 30 kulek danego producenta z pelnego wagomiaru ( od 12 do 48 ) - do "pykniecia se" i przekonania sie czy warto brac. itd.. tyle mojego zdania.. Link to post Share on other sites
Foka Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 od takiego magazynu oczekuje site tego co nie ma na www - fajnie by bylo przeczytac tekst o czyms czego nie mozna wyszperac na wmasg czy sieci.I tym można podsumować całą dyskusję. Link to post Share on other sites
Recommended Posts