ghost666 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...roducts_id=1016 Tytuł mówi sam za siebie - gdzie nabędę takie ładownice w Polsce, za sensowne pieniądze? Ponad 30zł za taką ładownice to nie jest dla mnie cena jak na moja kieszeń. Czy tylko pozostaje mi coś takiego uszyć? (co nie powinno być trudne, zważywszy na fakt że nie potrzebuje zewnętrznych molle). pozdrawiam [Temat to temat wątku, a nie cały wstęp.] Edited September 1, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 30 zł to dużo? To może poszukaj jakiejś z ortalionu, albo brezentu. Powinna być tańsza... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Najlepiej kup od Niego: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3866904 Sprzedaje te co podałeś i za mniej niż "ponad 30 pln". Poza tym ma wiele innych fajnych rzeczy które możesz przy okazji kupić i zaoszczędzić wysyłkę. A ładownice są na prawdę fajne. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Foka, nie chce mi się z Tobą kłócić, ale tak, 30zł to dużo za coś takiego, bo niby co to jest? Cordura DuPonta 2000D? Teflonowana od środka oczywiście. Oczywiście - nie, jeśli nie zauważyłeś. No ale niech będzie. Najlepiej kup od Niego: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3866904 Sprzedaje te co podałeś i za mniej niż "ponad 30 pln". Poza tym ma wiele innych fajnych rzeczy które możesz przy okazji kupić i zaoszczędzić wysyłkę. A ładownice są na prawdę fajne. Polecam. Dzięki, jakoś nie widziałem tych ładownic wcześniej na Allegro. Cóż, za słabo się przyglądałem ;). Edited September 1, 2008 by ghost666 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Ponad 30zł za taką ładownice to nie jest dla mnie cena jak na moja kieszeń. Głupia ładownica MIWO na 1 mag do M16 kosztuje 23zł a Ty twierdzisz że 30zł za shingla to dużo?? Popierając Fokę - z takim podejściem to Ty sobie może lepiej Airsoft odpuść... Edited September 2, 2008 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted September 2, 2008 Author Report Share Posted September 2, 2008 Dobra, źle się wyraziłem. Szukam tańszej alternatywy niż te ponad 30zł i jakoś widzę że sie da, bo za 25zł. A i pewnie za mniej. EOT. Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Głupia ładownica MIWO na 1 mag do M16 kosztuje 23zł a Ty twierdzisz że 30zł za shingla to dużo?? Popierając Fokę - z takim podejściem to Ty sobie może lepiej Airsoft odpuść... Z takim podejściem, że głupia(a czemu głupia?) ładownica Miwo na 1 mag (którą znacznie trudniej uszyć od shingla) ma być porównywana z ceną chińskiego shingla to radzę sobie odpuścić wypowiadanie się o ładownicach itp. większość prywatnie szyjących osób w Polsce zrobiłoby takiego shingla w okolicach 20zł Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Z takim podejściem, że głupia(a czemu głupia?) ładownica Miwo na 1 mag (którą znacznie trudniej uszyć od shingla) Głupia, bo mi prościej się szyje ładownicę niż shingla, ot co. Może w twoim przypadku jest odwrotnie. ma być porównywana z ceną chińskiego shingla Jakoś nie zauważyłem żeby podali firmę więc nie możesz jasno i dokładnie określić jaka jest jakość tego shingla. większość prywatnie szyjących osób w Polsce zrobiłoby takiego shingla w okolicach 20zł To akurat zależy w dużej mierze od materiałów, nie sądzisz?? Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 O tym, że to chiński shingle to jest mowa w 2 miejscach, w pierwszym poście na ebaybaned a później link z allegro. Jeżeli szyjesz to wiesz też, że na ładownice to idzie więcej pracy niż materiału i przy szyciu ładownic cena, aż tak bardzo nie zależy od tego (no chyba, że używamy cordury cryre precisions) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Ja uważam, że temat "troszkę" zboczył z toru :roll: Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 Bo zboczył. Ja już swoje dawno załatwiłem i powiem tyle że udało mi się dostać shingle za 24zł i to uszyte z cordury. Jeśli ich wykonawca nie ma nic przeciwko, niech się pochwali ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts