mcrobb Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Jak w temacie, czy ktoś miał z tym czymś do czynienia? http://www.militaria.pl/cybergun/pistolet_...0508)_p1038.xml Edited September 2, 2008 by mcrobb Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Podstawowa sprawa - nie kupuj na militaria.pl, bo przepłacisz z 200zł. Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted September 2, 2008 Author Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Podstawowa sprawa - nie kupuj na militaria.pl, bo przepłacisz z 200zł. Olo dzięki nie jestem jeleniem na military jest tańsza za 490 ale ogólnie ludziska są raczej zadowolone ze sprzętu z tego co czytałem. Czy taka kabura będzie pasować? http://www.allegro.pl/item423817926_blackh...retta_usmc.html Ktoś z kompani Bravo chce ją sprzedać za 210 ale twierdzi że jego Beretta jest zagruba i nie pasuje do serpy. Dziwne... Edited September 2, 2008 by mcrobb Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 http://gunfire.pl/product-yid-1152190590-P...9A1-na-CO2.html to bedzie to samo tyle że bez oznaczeń a kabura nie mam pojęcia Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Z replikami róznie bywa i nie zawsze są w 100% wiernie odwzorowane. Najlepiej by było jak byś miał już pistolet i przymierzył czy pasuje do kabury. Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 http://gunfire.pl/product-yid-1152190590-P...9A1-na-CO2.html to bedzie to samo tyle że bez oznaczeń a kabura nie mam pojęcia Z tego co wiem koleś od serpy miał właśnie tą Berette i jak twierdzi nie pasowała. I jeszcze jedno może to snobizm ale przywiązuje się do marki poprzedni pistolet był od Cyber guna i byłem bardzo zadowolony więc może na pierwszy rzut oka to to samo lecz ja wybrałem cyber guna. Już zamówiłem, pewnie jutro dotrze , dam znać jakie wrażenia. Ciekaw jestem to kupił tą Berette za 900 zł..... Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) jeśli sie przywiązujesz do marki to lepiej spróbuj przywiązać się do TM lub KSC / KWA (bo z tego co kiedys obczajałem na zdjęciach CG wyglądał identycznie jak KJW a to właśnie jest kopia TM z tym że TM mniej zawodne - po otwarciu zamka CG wśo wygladało praktycznie tak samo jak KJW... ostatnio też KJW zrobiło m9 na co2 z krótkim magiem takie same jak to co oferuje nam teraz CG ) więc wg mnie przepłaciłeś ;p poza tym jeśli chciałeś to na boczną co2 jest silniejsze od GreenGazu i nie wiem czy nada sie tak na boczną-np czyszczenie pomieszczeńw budynkach ... osobiście brałbym coś z ksc lub ksc-kwa taniej kupisz i lepiej odwzorowawne - ma nawet decocking lever w bezpieczniku czego nawet zajebiste TM nie ma ;) i od bidy idzie z czasem dokupić metalowe części zewn. - zamek + lufa , z frame już ciężej . pozdro Edited September 3, 2008 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 (edited) TM ok, tylko jedno ale brak metalu. A nawet najlepszy ABS nie ma tego klimatu. Ale to kwestia gustu. KSC/KWA osobiście poszedłbym w HFC ale i tu co klient to inne upodobania. Jak już mówiłem zamówiłem klamke więc czekam, jak dostanę będe mondrzejszy(oczywiście po pewnym czasie). Mam jeszcze pytanie czy przeprowadzając tuning strace gwarancje? Na razie zainwestował bym w precke, bo nic więcej na tą chwile do boczniaka nie potrzebuje. Edited September 3, 2008 by mcrobb Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Emmm... źle zrobiłeś :? CG ostatnio stał się firmą poligraficzną, ładują do swoich pudełek repliki innych producentów wzbogazone tylko o oznaczenia wersji ostrych. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 czyli wynika z tego że niestety miałem racje tak? KJW czy CG - jeden h*j za przeproszeniem Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Ale się wk...iłem, odebrałem przesyłke odpakowałem i co? Osły pomyliły Berette z Coltem. Ja nie wiem jak tak można to propanacja. Żeby było śmieszniej faktura jest na Berette i była wsadzona do pudełka więc musieli wyciągnąć gnata, to chyba dziecko by się skapło że coś tu nie pasuje. Ciekaw jestem jak to teraz będzie załatwione. Ps. Mieliście racje co do poligrafi colt miał oznaczenia zarówno CG jak i KJW więc pewnie z Berettą będzie podobnie o ile oczywiście ją dostane. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 oddaj to co Ci przysłali (masz podstawy do zwrotu) , weź kase i zamów w innym sklepie kjw - oszczędzisz sobie pare zł - kupisz za to gaz ...kulki ...co tam chcesz :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts