Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Strzelanie do kierowcy?

Recommended Posts

Pytanie jest proste: Jakie zasady stosujecie podczas potyczek w których udział bierze pojazd zmechanizowany [ samochód lub inny pożeracz benzyny] i zdjąć można kierowcę?

Jeśli pojazd taki ma drzwi [a nawet jak nie ma] to 90% [to policzyli amerykańscy naukowcy ;) ] strzałów jest skierowanych w głowę a wiadomo w głowę staramy się nie strzelać. Byłem na strzelance, na której chłopaka prowadzącego samochodów, nikt nie chcial zastąpić za kółkiem, po tym jak dostał serię po twarzy. Kiedyś słyszałem o pomyślę na tekturowe drzwi [nawet tekturowe ściany i drzwi na poligonach] ale to 1. pracochłonne a 2. i tak strzelają wszyscy w twarz. Może macie już jakąś zasadę zabawy w takich przypadkach, która nie jest tak niebezpieczna..?

Pozdrawiam

Pytanie jest proste: Jakie zasady stosujecie podczas potyczek w których udział bierze pojazd zmechanizowany [ samochód lub inny pożeracz benzyny] i zdjąć można kierowcę?

Jeśli pojazd taki ma drzwi [a nawet jak nie ma] to 90% [to policzyli amerykańscy naukowcy ;) ] strzałów jest skierowanych w głowę a wiadomo w głowę staramy się nie strzelać. Byłem na strzelance, na której chłopaka prowadzącego samochodów, nikt nie chciał zastąpić za kółkiem, po tym jak dostał serię po twarzy. Kiedyś słyszałem o pomyślę na tekturowe drzwi [nawet tekturowe ściany i drzwi na poligonach] ale to 1. pracochłonne a 2. i tak strzelają wszyscy w twarz. Może macie już jakąś zasadę zabawy w takich przypadkach, która nie jest tak niebezpieczna..?

Pozdrawiam

Może po prostu na drzwiach zamontować styropian i go wymalować żeby się w oczy nie rzucał mój mossberg se da rade z styropianem więc kulki zostaną w styropianie albo przejdą zależy od grubości. No ale jak kierowca będzie wiedział kiedy dostał.

Może po prostu bez drzwi montować albo je czymś zastąpić żeby kulka przeszła i nas uderzyła.

Boisz się, że gdy prowadząc samochód ktoś będzie strzelał Tobie w twarz?

Szukasz znakomitego rozwiązania, które sprawi by koledzy nie celowali w głowę kierowcy?

Mamy coś dla Ciebie!

Firma podarujsobieautonastrzelankibotaksięnieda znalazła rozwiązanie :].

A tak serio to możecie ustalić, że pojazdy niszczyć mogą jedynie granatniki- bo to niby jakieś opancerzone by było czy coś- od tak by nie tracić kulek na kierowcę bez czegoś cięższego :D.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...