Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

1)Lufa stokowa wynosi 475[mm] czy będzie można włożyć Prometheus 6.03 EG Barrel for G3 / SG1 ( 469mm )

2)Jaką max sprężynę będzie można włożyć żeby nie uszkodzić GB (stockowy)(któreś części) , proszę o polecenie Firmy od razu .

Pozdrawiam

Bierz go z upgradem "level I" - tam masz wzmocnione łożyskowanie + M120 z dopłatą 99zł.

Poza tym świetna replika - mam ją.

Jak w każdej "emce" i tu warto wymienić komore HU najlepiej na King Arms z gumką Systemy oraz lufe, np. też Systemy - będzie śmigać wspaniale.

Wszystko to wykonają w ASGshopie... i będzie na gwarancji!

Pozdrawiam,

Lambert

Edited by Lambert

Dokładnie rzec biorąc to karabin został kupiony na WGC jakiś czas temu i postanowiłem go trochę ulepszyć , bo troszku zaczął już słabnąć .http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=GP-AEG-622_cat_GP%20AEGs

Poprzedni link wstawiłem tylko w celu zaprezentowania Repliki .

Pozdrawiam

Edited by torin
Replika w tej wersji posiada wzmocnione 7mm łożyska czy to nie wystarczy do m120 ?

Po co ciągle pytasz o to samo. Pomyśl, fachowcy tuningują i dają gwarancję. Myślisz, że gdyby za mało wymieniali dawaliby gwarancję? Sprzedawcy nieraz życzą sobie wymienić więcej niż trzeba, żeby replika przypadkiem nie wróciła do nich na serwis. Więc to chyba wystarczająca rekomendacja.

Viamortis Kuleczki to tylko Excel

Nie tylko, ale są ok.