Szaszłyk Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Witam, w tym temacie proszę o opublikowanie posiadanych przez Was zdjęć najbardziej odjechanych naszywek jakie macie/widzieliście. Jako swojego kandydata zgłaszam: Niestety, nie wiem gdzie moża dorwać taką naszywę. jak ktoś ma źródło niech da cynk! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 o.O gdzie to kupiłeś, ja che taką !! :D Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 A czego to właściwie jest naszywwka? Jakiegoś kółka strzeleckiego/myśliwskiego? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 15, 2004 Author Report Share Posted February 15, 2004 Witam, z tego co wiem jest to naszywka pamiątkowa wykonana dla żołnierzy jakiegoś amerykańskiego oddziału spec. po zakończeniu tury bojowej w Iraku. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 CI to do chuja robia takich pamiatkawych. mam naszywke flagi USN, gdzie zamiast gwiazdek jest wąż i napis Try to Step on It. CHętnie bym wjebał pare naszywek ze swojej kolekcji, ale jak to się robi? :) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Wiesz, to efekt pracy AdAma na Photoshopie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 wlasnie nie wiedzialem kto jest autorem, widzialem to jako avatar na militarypotos (stamtad zreszta jest wstaiona naszywka :) nie podszywam sie pod autora czy wlasciciela :) po prostu baaaardzo mi sie posodabl pomysl i wykonanie :) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 wlasnie nie wiedzialem kto jest autorem, widzialem to jako avatar na militarypotos (stamtad zreszta jest wstaiona naszywka)Gdybyś uważnie przeszukał militaryphotos, to byś wiedział, zerknij TUTAJ :wink: po prostu baaaardzo mi sie posodabl pomysl i wykonanieMnie osobiście denerwuje trochę umieszczenie pod spodem polskiej flagi - bez niej naszywka jest całkiem w porządku (inna rzecz, że to ja kiedyś wprowadziłem tam tę modę - z flagą pod wizerunkiem). Trochę mi to przyznawaniem się do stereotypowego obrazu Polaka na świecie śmierdzi... Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Niestety, nie wiem gdzie moża dorwać taką naszywę. jak ktoś ma źródło niech da cynk!Pierwotnie była to naszywka z Pustynnej Burzy, ktoś wywalił oryginalne napisy MED WED SEA PG 3-90 (Mediterranean Red Sea Persian Gulf 3-90 oraz USN z czapeczki) Możesz ją kupić (podejrzewam, że będzie to kopia) za 10 USD TUTAJ. Quote Link to post Share on other sites
AdAm Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Mnie osobiście denerwuje trochę umieszczenie pod spodem polskiej flagi - bez niej naszywka jest całkiem w porządku (inna rzecz, że to ja kiedyś wprowadziłem tam tę modę - z flagą pod wizerunkiem). Trochę mi to przyznawaniem się do stereotypowego obrazu Polaka na świecie śmierdzi... Fakt, że połączenie polskiej flagi z odpowiednią symboliką "naszywki" może być w ten sposób odczytywane i przy tym ocenione jako niestosowne. Nie myślałem o tym wcześniej - przysłoniła mi to uciecha z pomysłu i procesu tworzenia, zaś sama "naszywka" miała być w zamyśle jakoś tam humorystycznie związana ze mną jako człowiekiem, a nie jako stereotypowym Polakiem. Mam nadzieję, że jeśli jednak już komuś ten zestaw "flaga + znak" z czymś się skojarzy to będzie to np. polska (ułańska) fantazja, czy coś w tym stylu... :wink: Zresztą może niedługo zmienię te tło. po prostu baaaardzo mi sie posodabl pomysl i wykonanie :) Dzięki, mi też się mój pomysł spodobał, a i wykonanie wyszło w zasadzie całkiem w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Dzięki, mi też się mój pomysł spodobał, a i wykonanie wyszło w zasadzie całkiem w porządku. nie myslales o wykonaniu takie naszywki na zamowienie? :) Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Ja chce, ja chce! Mamo daj lizaka :D Kapral, mozesz podeslac mi na njajco@wp.pl , to je tu wrzuce przy najblizszej okazji :P Quote Link to post Share on other sites
AdAm Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Dzięki, mi też się mój pomysł spodobał, a i wykonanie wyszło w zasadzie całkiem w porządku. nie myslales o wykonaniu takie naszywki na zamowienie? :) Taka myśl przeleciła mi nawet przez głowę, ale że nie orientuję się gdzie i za ile się takie robi to zapomniałem o tym pomyśle. Faktycznie jednak może spróbuję, tylko się zastanawiam jak taka naszywka była by widziana na np. polskim pustynniaku. Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Adam, sprawdz ta stronke: http://www.naszywki.xo.pl/ Juz kiedys korzystalem z oferty tej firmy i musze przyznac, ze jestem zadowolony :) Quote Link to post Share on other sites
AdAm Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Adam, sprawdz ta stronke: http://www.naszywki.xo.pl/Juz kiedys korzystalem z oferty tej firmy i musze przyznac, ze jestem zadowolony :) Dzięki. Co ciekawe, właśnie przed chwileczką ten adres "wygooglałem". Spróbuję tam. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts