Yanooo Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Powiedzcie mi prosze czy BOYI robi takie karabinki: http://allegro.pl/item432730348_karabin_re...ulki_farba.html czy jet to poprostu wymysł sprzedającego. O jakości sie nie wypowiadam bo wiadomo jaka musi być. Chodzi mi tylko o to, że znajoma cos takiego kupiła, dokupiła do tego HI-CAPA na 300 kulek BOYI i nie pasuje do tego karabinka wogóle. Czy to nie jest jakas sciema z tą m4 ze to niby od Boya? Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Te z Allegro za tę cenę to złom,który rozleci się po paru strzałach.Boyi nie robi takich tanich.To wymysł sprzedającego,a twoja znajoma wywaliła kasę w błoto.Natomiast tu masz emki Boyi- http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2878 Cena mówi sama za siebie. Edited September 6, 2008 by bushmaster Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Poprawka, BOYI owszem robi takie repliki. A przynajmniej robiło - jest to jego "poprzednia generacja". A magazynki nie pasują z droższych BOYI ze względu na plastikowy gearbox tego karabinu, a przez to inną budowę i rozmieszczenie części odpowiedzialnych za wprowadzanie kulek do komory. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Plastikowe gearboxy... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Damaioshin Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Plastikowe gearboxy... :wink: A co w tym takiego śmiesznego? Oczekujesz super jakości i materiałów w zabawce za 99PLN? To jest śmieszne? Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 A co w tym takiego śmiesznego? Oczekujesz super jakości i materiałów w zabawce za 99PLN? To jest śmieszne? Wiesz jakoś sobie nie wyobrażam plastikowych gearbox'ów...tak dla mnie to jest zabawne wiedziałem że w tych "tanich" replikach coś jest nie tak...teraz wiem miedzy innymi co..... Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Wiesz jakoś sobie nie wyobrażam plastikowych gearbox'ów...tak dla mnie to jest zabawne wiedziałem że w tych "tanich" replikach coś jest nie tak...teraz wiem miedzy innymi co..... do tego masz oryginalne chińskie oznaczenia (madeichina :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 do tego masz oryginalne chińskie oznaczenia (madeichina :wink: ) "WITHOUT KOMENTARZ"... :wink: :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bardos Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Mam go u siebie w domu. Na palcach jednej ręki można wyliczyć co ma metalowe, są nimi sprężyna, śrubki, parę małych dzyndzelków i to wszystko. :-P Półprzezroczysta lufa, full plastik, nieregulowana komora HU, Batka 9.6V o pojemności 300mAh Gearbox w skali 1:2, naturalnie że plastikowy, (półprzezroczysty ;-)) , zębatki z materiału tego samego co znajdziecie w zabawkach, tłok, prowadnica, i cylinder z tego samego co niby szkielet. Wnioski sami wyciągnijcie. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts