blacksilver Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) Chodzi mi o część która powinnam być gdzieś w sprężynie, od imitacji tego czym się ładuje w ostrej broni pierwszy nabój. Bo zakładam sprężynę na haczyk od tego za co się ciągnie by załadować i gdy to wsunę to sprężyna mi spada z tego haczyka. Wiem, że to głupi problem, ale jak to się nazywa i gdzie to można dostać? Replika jaką posiadam to M15a4 CA Edited September 18, 2008 by blacksilver Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Pewnie po prostu rozciągnąłeś sprężynę ze zbyt dużą siłą. Nową możesz dostać na Specshopie. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3903 ;) Quote Link to post Share on other sites
cziman Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Na krótką metę wystarczy obciąć trochę starej sprężyny i ją odpowiednio uformować kombinerkami. I zostawić ten bajer w spokoju! Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 U nas się zwyczajnie zakłada dwakroć złożoną "galottengumę" ;-) . Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Jakiś rok temu miałem podobny problem. Rozwiązałem go ściskając sprężynę nad kuchenką. Potem ściśniętą wsadziłem do wody. Podziałało, nie rozciągnęła się do dzisiaj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts