konserw Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na tym foum. Jednocześnie proszę o pomoc. Mam następujący problem: przy strzelaniu zacina mi się zamek w takim nie całkiem tylnym położeniu zamek, ale wystarczy, że go pchnę - strzelam dalej. Dziwne też jest to, że potrafi się to zdarzyć raz na mag, równie dobrze co kilka razy pod rząd. Oto ilustracje: Zacięta broń: Dla porównania, tylne połorzenie zamka: Edited October 4, 2008 by konserw Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Smarowałeś go może? Quote Link to post Share on other sites
konserw Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 Oczywiście... Wielokrotnie smarowany i przestrzelany (na pewno wystrzelałem ponad 500 kulek, - widze po butelce) Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Nie chcę zakładać nowego tematu, a mam problem wyglądający podobnie. Po wystrzeleniu ostatniej kulki z magazynka, zamek zostaje w tylnym położeniu. Wyrzucam pusty magazynek, wkładam nowy (pełny) i...zamek sam przeładowuje, bez naciśnięcia przycisku zwolnienia zamka. Co jest przyczyną? Jak to naprawić? P.S. Hi Capa TM z zamkiem wymienionym na aluminiowy, stalowa lufa zewnętrzna. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Konserw, gdzie Ty do pioruna masz lufę zewnętrzną? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts