Garrison Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Strzelam z tej broni tym gazem: http://taiwangun.com/?str=product&prId=25 Gdy dostałem te broń (tj. wczoraj) to podczas strzelania było ładnie, dobrze, w porządku (strzelałem na zewnątrz domu, było 10-15 stopni. Jednak, gdy dzisiaj chciałem strzelić (temperatura jest taka sama) to w ogóle nie przyjmuje gazu. Myślę, ze coś nie tak z temperatura, więc wchodze do domu, czekam godzinę i ładuję gaz. Patrzę, a gaz ucieka lufą... Magazynek jest strasznie zimny, czy to dlatego :poddanie: Proszę o odpowiedzi co mam zrobić :) Quote Link to post Share on other sites
Garrison Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Z niewiadomych przyczyn nie mogę edytować wiadomości, ale powiem, że już chyba wszystko w porządku, po prostu w dziurę chyba źle trafiałem... Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) -=treść skasowana=- Człowieku, przestań pisać głupie, nic nie wnoszące komentarze, w dodatku z błędami bo szybko zakończysz kariere na tym forum... Chopin Edited October 16, 2008 by Chopin Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 "Patrzę, a gaz ucieka lufą... Magazynek jest strasznie zimny, czy to dlatego " Wyjmij magazynek z broni jak ładujesz :-F po za tym zawór w tym glocku lubi zamarazać i nie da się wtedy ładować wystarczyć pochuchać trochę i wszystko wraca do normy. Quote Link to post Share on other sites
volverine1 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ja mam z nim inny problem.Bywa, że po naładowaniu maga gazem i kulkami, gdy przeładowuję po raz pierwszy, glock wystrzeliwuje samoczynnie dwa razy bez przerwy. Ponadto czasem kulki nie wylatują z lufy, a gdy wyjmuję maga, sprężyna nie dociska kulek do końca, zacina się w połowie długości maga. Any ideas (jak to rzekł jeden z zacnych braci airsoftowców)? Quote Link to post Share on other sites
Martin056 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Witam. Mam mały problem. Kiedy załadowałem gazem magazynek chcę strzelić ale słyszę "klik", zatrzymuje sie spust i nic się nie dzieje. Czy wiecie co sie stało?? Ok mam już odpowiedź Edited June 12, 2009 by Martin056 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts