bamper12 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1974 Chciałbym się dowiedzieć czy jezeli chciałbym z tiuningowac ta bron to musze wymieniac cały GB czy wystarczy spręzyna na M120 z G&G ??? prosze o szybką odpowiedz ..... Jezeli jest juz gdzies rozpoczęty ten temat to sorry i prosze o skierowanie ;) Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
H4xor Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1974 Chciałbym się dowiedzieć czy jezeli chciałbym z tiuningowac ta bron to musze wymieniac cały GB czy wystarczy spręzyna na M120 z G&G ??? prosze o szybką odpowiedz ..... Jezeli jest juz gdzies rozpoczęty ten temat to sorry i prosze o skierowanie ;) U mnie m4 od G&G ciagnie m120 bez wymiany niczego juz 9 miesiecy i nic nie wyglada na to ,ze ma sie popsuc :) :mrgreen: Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 ok z góry dzieki ;););) Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 G&G generalnie ma wzmocnione bebechy tak, że m120 nie powinno być problemem. Nie wiem natomiast konkretnie jak z tym modelem - ale nie powinno być inaczej. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 acha spox :D Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Radzę wymienić jeszcze łożyska i tłok! Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 @Dragunow - nie ma potrzeby. Lepiej poczekać aż coś padnie - a to stanie się nieprędko. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 acha ok tylko jak cos padnie... to nie posuje mi innych czesci ?? Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Zależy. Generalnie nie powinno. Jeżeli stać cię i wydanie tych paru stów na części, które mogą się przydać - ale nie są konieczne - możesz to zrobić. Ja bym jednak odłożył te pieniądze i naprawiał już po fakcie, ponieważ części G&G są wytrzymałe. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Kup lepiej ICS'a:P A jak się jeszcze nie znasz i szukasz czegoś mało zawodnego to lepiej g&P Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 wole G&G bo kumpel ma i fajnie strzela jest sprawdzona xD Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Co Ty Blazakov gadasz... Łożyska kulowe nic nie dadzą? no to ładnie z Tobą.... Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 nie chodzi o to ze nic nie dają tylko ze nie musze ich odrazu wymieniac tylko dopiero jak stare padną xD Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 A powiedzcie mi jeszcze czy tłumik doda mi jakies osiągi jak tak to jakie i jaki za ile, firma i jaki długi prosze o odp xD Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Nic po za lansem i trochę wytłumi xD Quote Link to post Share on other sites
H4xor Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Poczytaj temat o tłumikach home-made naprawde fajnie wychodzi a efekt jest lepszy niż w markowych tłumikach :) Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Tłumik sie naprawdę przydaje, zwłaszcza jeżeli preferujesz krótkie, dokładne serie lub nawet pojedynczy strzał z zaskoczenia ponad 100kulkowe serie. Dla strzelającego nie ma większej różnicy, ale dla tego ze złej strony lufy to totalna dezorientacja, ponieważ nie może zlokalizować skąd strzelasz. Osiągów nie doda, choć są niepotwierdzone teorie, że może mieć jakiś niewielki wpływ na celność (stabilność powietrza po opuszczeniu lufy przez kulkę). Poszukaj "samoróbek" na forum, jeżeli nie chcesz wydawać 1xx-2xx zł. Jeżeli chcesz - bierz to co Ci pasuje. Czy długi czy krótki - nie ma większej różnicy. Tyle OT. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Łożyska zostawić bo są mosiężne ślizgi. Tłok da rade. Głowice tłoka za to polecam wymienić. Quote Link to post Share on other sites
KK Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ilu użytkowników tyle opinii. Ja wymieniłem okablowanie na niskooporowe i sprężynę na M120. Wszystko od kilku miesięcy chodzi idealnie, zero zużycia. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Dużo osób mówi ze tłumik powiększa zasieg mało ale powieksza... Prawda czy fałsz xD Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Fałsz...powiększy jeśli wsadzisz do niego dłuższą preclufe.... Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Ale wtedy to nie jest tłumik xD Co do wymiany głowicy tłoka to ja np. miałem w stoku łożyskowaną wentylowaną więc trzeba sprawdzić co się ma. Za to tłok miałem słabiutki... Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted October 24, 2008 Author Report Share Posted October 24, 2008 ok thx :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts