KosiarzVelPawel Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Witam. Mam replikę MP001 i chciałbym się dowiedzieć czy ten zestawik też pasowałby do tej broni. (Tak przebijałem się przez te kilkanaście-kilkadziesiąt stron o tuningu tej repliki) Quote Link to post Share on other sites
Bienia Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Witam. Mam replikę MP001 i chciałbym się dowiedzieć czy ten zestawik też pasowałby do tej broni. (Tak przebijałem się przez te kilkanaście-kilkadziesiąt stron o tuningu tej repliki) nie będzie Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 I tu się mylisz, bo montowałem go wczoraj z kolegą. MP001 było kolegi, wszystko pasuje. Kolega poinformował mnie, że potem odkręcił głowicę tłoka i krzywo skręcił. Pokrzywił potem cylinder i kicha. Zestawik ładnie śmigał w MP001. Quote Link to post Share on other sites
Kapsell Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Nom pasować będzie, ale jak tutaj kolega powiedział, trzeba trochę siły żeby zamontować. Poza tym, będzie trzeba lekko uszczelnić tłoczek, ponieważ ta uszczelka nie nadaje się do używania w MP001, ponieważ lata jak prosie w worku, co raczej zniża szybkość wystrzału. Oraz jak powiedział Dexterkrak trzeba obniżyć ciężar tłoczka. Mam pokrzywiony cylinder w mojej broni, dlatego nie mogę powiedzieć ile kartonów przebije. Przed jakimkolwiek tuningiem przebijał 4 warstwy kartonów, po podłożeniu podkładki przebijał 5 warstw. Po dołączeniu tego zestawu nie wiem ile przebije, lecz gdy kupię nowy cylinder, sprawdzę i zdam relacje. Edited June 20, 2009 by Kapsell Quote Link to post Share on other sites
Bienia Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 I tu się mylisz, bo montowałem go wczoraj z kolegą. MP001 było kolegi, wszystko pasuje. Kolega poinformował mnie, że potem odkręcił głowicę tłoka i krzywo skręcił. Pokrzywił potem cylinder i kicha. Zestawik ładnie śmigał w MP001. o to się zdziwiłem :P myślałem że mp001 tłok jest jak w vsr Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Jest inna średnica niż w VSR ale zasada działania taka sama. Szybko zdechnie bo taki tłok przytosowany jest do prostopadłej krawedzi trzymającej na searze... Quote Link to post Share on other sites
Zucho30 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Malutkie pytanie czy ktoś próbował wstawiać to do MB03?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts