moris1001 Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Kupiłem kałacha 74 cymy używke, strzelałem sobie i nagle spust przestał chwytać (stawia tylko lekki opór i dalej leci) i nie strzela... Czy to batka padła czy coś poważniejszego?? Bo nagle przestał działać... Proszę o szybką odpowiedź. WAŻNE... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Rozkręcałeś GB? W tym może tkwić problem, bo jeśli podłączałeś batkę pod inną replikę to w pewnym sensie rozjaśniłoby to obraz sytuacji. Quote Link to post Share on other sites
moris1001 Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 (edited) Ja nic nie rozkręcałem ani nie robiłem z batką, dostałem go wczoraj około 14.00... Już działa normalnie tylko niepokoji mnie to dlaczego tak się zwiesił wczoraj, bo potem podłączyłem inną batke i działał, podłączyłem tą na której wczesniej nie działał i tez zaczął działać ;| A drugim problemem jest to że kulek czasami nie dostaje, jak strzelam na auto to poleci z 10 kulek i później na pustaka leci, potem jak znów ztrzele to tez pare kulek poleci i lipa... Może to wina magazynka? (mag jest stockowy) Edited October 25, 2008 by moris1001 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 maga zmień;-) to normalne. Quote Link to post Share on other sites
moris1001 Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Ok, a to że czasami nie chwyta to wina batki bo przy springu m130 latałem na jednej 8,4... Już wiem wszystko. :D Quote Link to post Share on other sites
Faaabi Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Jeśli juz mowa o AK to mam pytanko... chciałbym kupić sobie własnie AK-47 lub AK-74 tyle, że w jakiejś przystępnej cenie. coś dla troche wiecej niz początkującego :] jakieś linki? Quote Link to post Share on other sites
Ownage Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Rece Ci do dupy przyrosly, ze nie potrafisz poszukac na forum stosownego tematu? Quote Link to post Share on other sites
nocek123 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Panowie nie dajmy się ponieść emocjom ;-) ,ale mimo wszystko Ownage masz rację, bo pomijając już fakt że takich tematów jest multum, to kompletnie NIE TEN DZIAŁ I TEMAT tylko OT nabijasz Faaabi Edited June 15, 2009 by nocek123 Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Już nie mówiąc o postach, które Ty nabijasz kolego. Należy Ci się Złota Łopata czerwca, za wykopanie wymarłego tematu sprzed ponad pół roku. Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Logan, bardziej saperka i złota lupa ;d Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts