Aexalven Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 od razu przejdę do sedna. Wczoraj na strzelance mój Steyr nagle przestał podawac kulki na semi. Podcza 10 sekundowego auto wypluył dosłownie 7 kul. Sytuacja poprawiała się tylko na chwilę, gdy wyjąłem magazynek, przestrzelałem go na pusto i nakręciłem nowy magazynek ponownie. Co może być nie tak? Quote Link to post Share on other sites
relevant Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Może magazynek przestał podawać kulki? Próbowałes na innym? Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Niestety to chyba nie wina magazynka, sprawdzalem 3 magazynki z dwóch różnych firm, low capy i hicapy. Quote Link to post Share on other sites
asma1313 Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Niestety to chyba nie wina magazynka, sprawdzalem 3 magazynki z dwóch różnych firm, low capy i hicapy. mialem to samo n hicapie i midcapie. problem? magazynki zbyt luzno siedizaly w gniezdzie i nie podawaly kulek. sproboj zaczac strzelac na auto i w pewnej chwili docisnac druga reka magazynek do gory, do gniazda. jesli ci wtedy zaczne podawac to wina luznych magazynkow. ja naprawilem to tak, ze gorna czesc magazynka owinalem dookola 2 warstwami czarnej tamsy izolacyjnej. prawie jej nie widac, magazynki wchodza ciezko, ale strzela idealnie. Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 No i psia mać, miałeś rację! Owinąłem magazynki 3 warstwami zwykłej tasmy klejącej i znowu strzela aż miło... Ale to chyba wina mojego karabinu, bo nawet "rasowe" real capy nie chciały strzelać :( Quote Link to post Share on other sites
evel Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Miałem tak samo w mojej pierwszej replice :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts