Alexx Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Tak jak w temacie... Mozliwe ze kiedys bylo ale mnie tu nie bylo i dlatego poszukuje ;) Dokladnie mp5a3 i kolimator RED DOT. Pozdro i z gory thx. Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Jakoś słabo szukasz albo Ci się nie chce :| Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 3, 2004 Author Report Share Posted March 3, 2004 Hmm cosik mi sie nie chce wierzyc zeby to byl ten kolimator za 55 zl... Na tej drugiej fotce to tak ale nie ta 1. No ale thx ;) Btw.szukalem i nic nie moglem znalesc. Link to post Share on other sites
Foka Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 a w ktorym miejscu napisales ze to ma byc "ten kolimator za 55 zl" Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 3, 2004 Author Report Share Posted March 3, 2004 a w ktorym miejscu napisales ze to ma byc "ten kolimator za 55 zl" KOLIMATOR RED DOT stoi od 40 do 55 zł.... ;) Link to post Share on other sites
SouthMan Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 A jakie są jeszcze kolimatory ? RED SQUARE ? Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 KOLIMATOR RED DOT stoi od 40 do 55 zł.... ;) "Red Dot" - czerwony punkt, pod tą nazwą kryje się cała rodzina kolimatorów. Dlatego precyzuj nazwy lub dawaj linki. Link to post Share on other sites
Foka Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Red Dot to nie tyle rodzina kolimatorow a potoczne okreslenie ogolnie celownika kolimatorowego... wlasnie z powodu... efektow jego dzialania :) Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 3, 2004 Author Report Share Posted March 3, 2004 Oj panowie wymyslacie. Szukam fotek z kolimatorem za około 45 zl wiecie o co chodzi ;) Link to post Share on other sites
Minimal Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Oj panowie wymyslacie. Szukam fotek z kolimatorem za około 45 zl wiecie o co chodzi ;) Kto wymysla to wymysla. Prawda jest ze nie napisales o co ci dokladnie chodzilo ;P Trzeba umiec przyznac sie do bledu. Wracajac do tematu, imo beznadziejnie wyglada kolimator o tubusie 20 mm na jakiejkolwiek giwerze. Lepiej chyba zainwestowac i kupic montaz i jakis lepszy kolimator (30, 32, 40 mm - wiekszych nie spotkalem jeszcze :) ). Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Alexx, nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi!? Chcesz znalezc zdjecie asg MP5 z takim badziewnym kolimatorkiem - to jesli ktos z maniakow ma, to moze pewnikiem zrobic fotke, aby ci zaprezentowac. Natomiast jesli ci chodzi o prawdziwa bron, to zapewniam cie, ze nikt nie montuje i nie korzysta z takich zabawkowych rozwiazan jak "kolimator za 45 pln", heh... Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Zgodnie z prośbą... kolimator za 45zł na MP5A3... w łapkach koleżanki... http://www.deviantart.com/view/4630572/ Link to post Share on other sites
ko5ma Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Moja stara MP5 (A5/Navy, ale różnice niewielkie) i kolimator z Tajguna. Jak nie masz więcej kasy to spokojnie możesz go kupić - działa :). Ale jest daleeeki od ideału. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 4, 2004 Author Report Share Posted March 4, 2004 ko5ma Dzieki bardzo za fotki takie cosik sobie kupie. Btw mam takie pytanie zasieg to on ma max 50 m ? A masz moze fotki z naprzeciwka tego kolimatora zainstalowanego na mp5 ? ;) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
ko5ma Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Eeee... Jaki zasięg? Kolimatora? A 'z naprzeciwka' - nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale innych nie mam. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Btw mam takie pytanie zasieg to on ma max 50 m ? A masz moze fotki z naprzeciwka tego kolimatora zainstalowanego na mp5 ? ;) masz tu na myśli kolimator ? Ty chyba nie do końca wiesz jak on właściwie działa :| Poczytaj trochę tego. Link to post Share on other sites
LUDI Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 moze on myslal ze kolimator dziala jak laser tylko w obudowie "lunetki" ?????? a tak na chlopski rozum to kolimator dziala na prostej zasadzie. jest czerwony punkt wysfietlany na przedniej "szybce" ten punkt widzisz ty i tylko ty . tylko w tych tanich to jeszcze osoba ktora stoi na przeciwko ciebie widzi jeszcze czerwony punkt alle w glebi celownika :twisted: P.S. Jesli sie myle to mnie poprawdzie Link to post Share on other sites
Bienio Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Mam takie pytanie. Kolega ma springa MP5A3 Tokyo Marui. Na górze jest taka jakby hm... wypustka. I czy na taką wypustkę da się zamontować taki kolimator? http://allegro.pl/show_item.php?item=69725870 Kolega mówi ze ta wypustka ma ok. 1,5 cm szerokości więc nie wiem... Może ktoś pomoże. Link to post Share on other sites
PeePee Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Bienio- latałem z tym kolimatore doczepionym do mp5sd3 UHC właśnie na te wypustki. Trzymał się całkiem nieźle, ino trzeba mocno dokręcić (zwróc nato uwage nie dokręcaj na od-wal-sie) Z moich obserwacji co do tego kolimatora - na zime sie nie nadaje, paruje syfi się itp, wiem bo biegałem, po pół-godziny zabawy tej kropki już niewidać. Link to post Share on other sites
pav Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 mp5+kolimator Link to post Share on other sites
Recommended Posts